x

Ana Sević u drugom stanju?! Pjevačica sa novim izabranikom očekuje dijete!

Bivša žena Darka Lazića, Ana Sević navodno je u drugom stanju! Pjevačica ljeto provodi u Crnoj Gori sa svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem i kćerkom Lorenom, i baš tu su je sačekale lijepe vijesti.

- Ana je smještena u Kotoru. Ona i i Danijel iznajmili su najluksuzniji apartman, a društvo im pravi Lorena, od koje se ne razdvajaju. Ona je ta koja mami već neko vrijeme traži da joj rodi brata, a sada je Ana riješila da svojoj mezimici ispuni želju. Ana i Danijel viđeni su u Kotoru kako kupuju test za trudnoću, a kad ga je uradila i shvatila da je pozitivan, njihovoj sreći nije bilo kraja - priča izvor i dodaje:


- Ipak, oni ovu vijest kriju od svih jer ne žele da izbaksuziraju. Zasad su se povjerili samo najbližima, a plan je da Ana sljedeće nedjelje izvadi krv kako bi bili sto odsto sigurni da je zaista trudna. Najsrećniji je trenutno Danijel jer će ovo biti njegovo prvo dijete. On i Ana su već pričali o svadbi, koju planiraju za sljedeću godinu, a prije toga će organizovati malo intimnije vjenčanje, samo za porodicu i najuži krug prijatelja - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.