x

ANABELA I DRAGINJA SE TAJNO SASTALE: Dogovaraju se oko glasova i Lunine i Slobine prosidbe u finalnoj večeri, a evo ko je sa njima još bio!

I dok su Luna Đogani i Sloba Radanović u Zadruzi, njihove porodice zajedno ručaju i prave dogovore! Nakon što je Gagi Đogani posjetio porodicu Radanović u Zrenjaninu, sada, dva dana pred finale šuruju Anabela i Draginja. One su se sastale u Beogradu, i to ne same, a kako izvor sa lica mjesta tvrdi pravile su velike dogovore koji bi se trebali obistiniti u finalnoj večeri Zadruge! 

Anabela i Draginja sjedile su u jednom lokalu na Banovom brdu, tačnije u Filmskom gradu, a sa njima su za stolom bili i Slobin otac Dušan, Anabelin suprug, kao i Slobin najbolji prijatelj Jelić, kojeg pjevač često spominje.


Kako su  prenijeli oni koji su sjedili u neposrednoj blizini, ekipa je navodno pričala o glasovima, kao i o vjeridbi Lune i Slobe u finalnoj noći!

Iako Luna i Sloba trenutno, ako je suditi po onome što pričaju, nisu zajedno i nemaju dobru komunikaciju, njihove porodice i prijatelje posebno ne remeti.


(Telegraf.rs/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.