x

ZNAM GA KAO DEČKA POKOJNE KSENIJE

Anabela otkrila da poznaje Zvezdana, a Anu nahvalila: Ona je lavica, navijam za nju!

Pjevačica Anabela Atijas otkrila je kako je proslavila svoj 48. rođendan i prokomentarisala aktuelna dešavanja u "Zadruzi".

Naime, pjevačica je istakla da ima lijep osećaj u vezi ove godine.

- Uz svakodnevne izazove ja se stojički nosim, shvatila sam poentu, imam lijep osjećaj za ovu godinu. Za rođendan je bilo spontano, nisam planirala, kako se ko javio, rekla sam: "Dođi na piće", došli su bliski ljudi, prijatelji, kćerke, unučica, bila sam euforična - kazala je ona.


Anabela je prokomentarisala i ulazak Ane Ćurčić u "Zadrugu".

- Ispratila sam njen ulazak, interesovalo me je, vidim da se radi o pametnoj, zreloj ženi, lavici, navijam za nju u svakom slučaju, trebalo je da uđe i učini nešto za sebe kad je već dovedena pred svršen čin. Svako se zauzeo za sebe, zašto ne bi i ona. Ona je žena iz naroda, nije joj bilo lako da podnosi ovo, svaka joj čast, sve pohvale za držanje - rekla je Anabela u emisiji "Premijera - Vikend - Specijal".


Pjevačica je istakla da Zvezdana Slavnića poznaje iz perioda devedesetih godina.

- Ja se Zvezdana sjećam kao dečka pokojne Ksenije. Oni su bili gradski par, plijenili su, voljeli su ih ljudi, koliko se sjećam bili su prelijepi zajedno. Bila je neka posebna ljubav, mislim da je to bila njena prva velika ljubav, pričale smo nas dvije - navela je Anabela, a potom otkrila kako pamti Kseniju Pajčin:


- Jako sam je voljela, bila je dobar čovjek, bila je spremna da skoči za sve u vatru, niko nije zaslužio da završi na taj način. Ona je bila vanzemaljska, bila je posebna zaista.

Pjevačica je takođe otkrila i da dobro poznaje Sandru Meljničenko.

- Sandra je bila normalna djevojka, lijepo vaspitana, bila je drug, ja je tako poznajem, ne vjerujem da ju je promijenio materijalni status. Nosi lijepo vaspitanje iz kuće - zaključila je Anabela.

.

..

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.