x

Anabela se hitno oglasila zbog Lune koja se ne oglašava: Prolazi kroz težak period, jer je on životno ugrožen!

Anabela Atijas podijelila je sa svima poruku vezanu za njenu kćerku Lunu Đogani. Ona je istakla da će blokirati sve koji uznemiravaju njenu kćerku na bilo koji način.

- Dragi moji, pošto se puno vas "brine" i brine za Lunu, pitate kako je i što je nema, evo ja ću da vas obavijestim da Luna prolazi kroz težak period jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumijevanje, jer je ona član naše porodice. l još nešto veoma važno, ukoliko neko na bilo koji način napravi pritisak, sugestiju, dobromjeran komentar itd, bilo da su to ljudi koji је bezuslovno vole, ili ovi drugi, odmah će biti blokirani - napisala je Anabela i dodala:


- Hvala vam na svemu, ali vrijeme je da shvatite da ova djevojka ima život van rijalitija i vaši komentari је samo vraćaju na to da se osjeća Ioše. Evo sad mој dobronamjeran savjet za sve koji nemaju obzira, jer ja lično stojim iza toga da ću blokirati sve, pa makar i rođenu majku, na primjer, ukoliko Luni kroji život. Mi smo obični smrtnici sa svakodnevnim usponima i padovima i ako nam šaljete pozitivnu energiju uzvraćamo puta 100 i još jednom hvala na tome.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.