x

Anabela se oglasila nakon Luninog nervnog sloma: Znala sam za Slobin i Kijin plan!

Luna Đogani još ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je bivši dečko Slobodan Radanović iskoristio kako bi dospio u žižu javnosti, a nakon toga ju je ostavio kao da nikada nisu bili zajedno.

Dok se folker šepuri van rijalitija i na sve moguće načine pokušava da vrati bivšu ženu Kristinu Kockar, koja ne mari za njega, Luna Đogani preživljava pravu dramu. Iako su mnogi mislili da ga je preboljela, te da je uz Marka Miljkovića uspjela da zaliječi stare rane, stvarnost je drugačija. Naime, modna blogerka je dobila informaciju da su se Slobodan i Kija pomirili, a činjenica da je Kockarevu prevario u rijalitiju sa njom, te da joj je obećao da će zajedno provesti život, Luni je užasno teško pala.


- Ne daju mi mira ni ovdje, kad će ovaj bol da prođe? Ja bježim od svih informacija i sad čujem to ovdje. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osjećam se jadno, ja sam jedna jadnica i bijednica! - urlala je Luna na sav glas, ne skrivajući razočaranje zbog toga što je Radanović brže-bolje otrčao kod bivše supruge.


- Ovo me ubija, ne mogu da vjerujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamjere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovdje krv p*šam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - grcala je u suzama Đoganijeva.


Kada se sabrala, Luna je uradila ono što su mnogi mislili da neće nikada učiniti. Potražila je među svojim stvarima Slobinu majicu koju je čuvala kao uspomenu i počela da je cijepa. S obzirom na to da je govorila da joj je on najveća ljubav, niko nije mogao da pretpostavi da će biti sposobna za ovakav čin. No očigledno da je Đoganijevu previše pogodila informacija da je njen bivši dečko otrčao kod žene, te više ne želi da ima bilo šta sa njim.

Kako „Alo!“ saznaje, Luna je nakon nervnog sloma koji je doživjela u "Zadruzi" potražila da joj produkcija dovede psihijatra.


- Prvo je željela da popije tabletu za smirenje, a nakon toga je tražila od produkcije da joj što prije dovede njenog psihijatra jer se ne osjeća dobro. Oni su joj izašli u susret, pa će tako Đoganijeva najvjerovatnije ponovo imati seanse sa čovekom koji joj je do sada pomogao - kaže izvor.

S druge strane, kada smo pozvali Luninu majku Anabelu Atijas za komentar, ona nam je rekla:

- Mislim da sam sve rekla još prije godinu dana, kada sam ušla nakratko u rijaliti. Znala sam šta je Slobodanov i Kijin plan od samog starta i kakve su im namjere. Što se tiče moje Lune, sve će to proći, ona će se oporaviti jer je jaka, hrabra i pametna djevojka - rekla je Anabela.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.