x

ANABELA U EMISIJI KOD OGNJENA PROGOVORILA O RAZVODU I PORODIČNOJ SVAĐI! (VIDEO)

Anabela Atijas zajedno sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem i majkom Aleksandre Subotić, Ljubom Pantović, gost je kod Ognjena Amidžića, a osim ogromnom transformacijom u izgledu zaustavila je sve gradske priče istinom iz svog privatnog života.

Naime, vatrena crnka istakla je da je "hvala Bogu još uvijek u braku" nakon brojnih pisanja o tome kako je suprug Andrej Atijas fizički nasrnuo na nju, te kako je on i razlog zašto je čak i Fanki Dži danas ponovo na okupu.

  - Moj život moja stvar. Previše sam sebe davala na tacni. Jeste, bio je buran period zadnjih godinu dana i mislim na kompletnu našu porodicu. Poremećeni smo u svakom smislu te riječi, ali kao feniksi se dižemo, jer to smo mi. Došlo je do neke... manje svađe, nikakvog nasilja nije bilo. Hvala Bogu još uvijek sam udata žena, nadam se da će tako ostati do kraja života.


- Nisam neko ko ishitreno donosi odluke i odustaje od bilo čega, ponajmanje od porodice. Ono što imam veliku potrebu da kažem, a i Gagi može da se složi sa mnom, je da zahvaljujući Andriju on (Gagi) danas izgleda onako kako izgleda. Nas dvoje smo roditelji kakvi smo danas zahvaljujući Andreju i Fanki Dži je na okupu zahvaljujući njemu - istakla je Anabela. 


Kako su i komšije komentarisale njenu porodičnu situaciju, odlučila je i njima da se obrati:

- To me je posebno uzrujalo. Koga briga šta misli komšija? Nek' gledaju svoje probleme. Niko sretan i zadovoljan neće izaći na ulicu da komentariše - rekla je Anabela.



(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara