x

nisu se pomirili

Anabela unuku Miu viđa po kafićima: Zbog Marka ne dolazi u Lunin stan!

Otkako je postala majka, Luna Đogani gotovo da se ne odvaja od svoje nasljednice Mie, pa sa njom ide svuda - u šetnje, kupovinu, ali i u kafiće, kada sebi želi da da malo oduška. Kurirov paparaco uslikao je rijaliti zvijezdu u bašti jednog lokala gdje je bila sa mezimicom, a društvo su im pravile Anabela Atijas i njena najmlađa nasljednica Blankica.

Novopečena mama je iskoristila priliku da prethodnih dana maksimalno uživa u lijepom vremenu, pa je sa kćerkicom uglavnom bila van kuće. Tako je bilo i prije dva dana kada smo ih uslikali tokom šetnje parkom na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj žive sa Markom Miljkovićem, a društvo im je pravio kućni ljubimac, pas koji je jako vezan za bebu.


Nakon što je napravila krug, Luna je sa mezimicom sjela u baštu jednog kafića, a ubrzo su joj se pridružile mama Anabela i najmlađa sestra Blankica. One su pozdravile Đoganijevu i izgrlile je, a potom su pomazile bebu koja je u tom momentu spavala. Luna je sve vrijeme pričala s Anabelom, pokazujući joj nešto na telefonu, dok je mlađa sestra radila domaći zadatak.


Interesantno je da se majka i kćerka uglavnom sastaju same i to mahom u nekom kafiću ili kod Anabele u stanu, u Filmskom Gradu, i to sve zbog Marka. Poznato je da zet i tašta nisu u dobrim odnosima još od učešća u Zadruzi prije dvije godine, ali su dolaskom Mie na svijet postigli kompromis.


Anabeli je najbitnije da vidi da je Luna srećna, te ne želi više da se miješa u njen emotivni život, što je rezultiralo i da su njih dvije u mnogo boljem odnosu nego ranije, što se i da vidjeti na fotografijama koje je paparaco uslikao.

S druge strane, ni Miljković nema ništa protiv da se njegova supruga viđa sa svojom mamom, kao i da ona viđa unuku, pa čak ih i vozi u Filmski Grad kada ih se Luna uželi. Ipak, imaju dogovor da se ne susreću, pa on ne ulazi u Anabelin stan, niti ona dolazi kod njih.


Upravo zato se Đoganijeva i Atijasova sastaju ili u nekom lokalu, ili u Anabelinom domu.

Inače, iako ima ženu koja joj pomaže oko bebe, pobjednica Zadruge je nedavno u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otkrila da kćerku najradije ostavlja kod svoje mame, kada joj je potrebno da je neko pričuva. Upravo tokom snimanja tok-šoua je Miu čuvala Anabela, koja je i sama priznala da je najsrećnija kada može da pomogne kćerki.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.