x

pomirenje nakon svega

Anabela želi pomirenje sa Miljkovićem: Krivo mi je što sam se miješala u Luninu vezu sa Markom!

Anabela Atijas priznala je da se kaje što se miješala u odnos između svoje kćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića dok su bili u prethodnoj sezoni "Zadruge", jer sada vidi da se njih dvoje odlično slažu.

Pjevačica je u intervjuu za Kurir televiziju rekla da se nada da će nasljednica i zet razumjeti kad postanu roditelji zbog čega se tako ponašala, kao i da je htjela samo najbolje za svoje dijete.

- Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dijete u 21. godini. Divno se osjećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se meri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji poslije vašeg djeteta, da nekoga volite više, drugačije - počela je Anabela za Kurir TV.


Kako nije u dobrim odnosima sa zetom Markom, pjevačica je otkrila da li može da se očekuje pomirenje kada stigne beba. Ona je priznala da se kaje što se miješala u vezu svoje kćerke i di-džeja i rekla da to više ne bi radila.

- Od izlaska iz "Zadruge" ne postoji zaista nijedan trenutak koji se tamo dogodio. Iz ovog ugla, to je bio neki moj put da se vratim sebi. Preveliki je pritisak bio. Sada bih možda sve uradila drugačije, manje zainteresovano bih reagovala. Moramo svi da lupimo glavom, da prođemo neke situacije da bismo bili bolji i da bismo umjeli da se ponašamo. Da mogu da vratim vrijeme, ne bih se miješala u vezu. Ja sam u tom momentu mislila da štitim svoju kćerku, da radim za nju najbolje. Sada kad vidim da su oni to prevazišli i da funkcionišu dobro, nije mi drago što sam tako postupala - rekla je Anabela i dodala:


- Oni su na putu da postanu roditelji i nadam se da će razumjeti otkud takva potreba da čovjek s takvom strašću ima potrebu da se miješa svom djetetu u život. Valjda to nastaje iz prevelike ljubavi. Nema tu mjesta mržnji, nego samo potreba da zaštitiš svoje rođeno misleći da činiš ono najbolje - kaže Anabela.


Na pitanje da li će se pomiriti s Gagijem Đoganijem kada dođe beba, Atijasova kaže da ne zna.

- Ne znam, rano je da pričam, da kažem i da i ne. Sada sam fokusirana samo na to da dobro prođe sve. Svi smo za to da ona što ljepše provede trudnoću, da beba dođe na svijet, a onda ćemo vidjeti šta će vrijeme doneti. Ako budem pozvana na svadbu, doći ću - završava Anabela.  

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.