x

Anabelini i Mensurovi fanovi su me izbacili: Čolak u ovu teoriju zavjere čvrsto vjeruje! A evo da li ulazi u Zadrugu 4!

Bane Čolak, sada već bivši zadrugar se oglasio i pritom otkrio da se nije nadao malom broju glasova, niti da će napustiti Zadrugu 3 u duelu sa Mimom Živković.

"Iskreno, nisam očekivao da ću napustiti, baš sam se iznenadio. Kad su rekli da jedno ima 90 odsto, a jedno 10 odsto ja sam se već radovao. Imam teoriju da su me hejteri izbacili. Vjerujem da su za Mimu glasali Anabelini i Mensurovi fanovi kako bi me sklonili iz Zadruge. Znaš i sam kakvo sam mišljenje iznio o njoj, vjerujem da su njeni podržali namjerno Mimu, a imao sam i problem sa Mensurom."


"Ne mogu da vjerujem da poslije tri sezone boravka tamo, poslije druge sezone gdje sam samog sebe uništio stigao do finala, a sada nisam nešto puno griješio. Ja se nisam ni spakovao. Nisam očekivao ono, čak ni zadrugari, Marko, Luna i Gagi su preblijedili. Ja sam jedini potrčko koji je iz Zadruge 3 ispao", iskreno je rekao Čolak.


"Ja uvijek očekujem pozive za Zadrugu, već tri sezone. Bez Miće, Zorice, Bore i mene to ne može da funkcioniše. Očekujem, ali ovog puta neću ući. Smatram da sam dosta vremena proveo tamo, zdravlje mi je malo ugroženo. Treba mi malo duži odmor. Snimiću neke pjesmice, putovaću. Umoran sam, preskočiću četvrtu sezone. Čak se i Bori sve smučilo, nije lako voditi radio. Mnogo sam vremena bio odvojen od porodice, dovoljno mi je. Preko 30 mjeseci, dovoljno je " govorio je Bane.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.