x

Anabelu nasred ulice napao bijesan pas: Atijasova u panici pozvala policiju, mlađa kćerka pretrnula od straha!

Pjevačica Anabela Atijas navodno je alarmirala prošle nedjelje policiju tvrdeći da je nju i njenu najmlađu kćerku Blankicu na ulici iznenada napao pas.  

Naime, na kraju se ipak ispostavilo da je pjevačica digla paniku zato što je jedan labrador zalajao na njih dok su mirno prolazile, ali do konkretnog incidenta na kraju nije ni došlo. Ova situacija dogodila se 10. septembra oko 20.30 u Skojevskom naselju u Beogradu, a Anabela je pozvala policiju na broj 192 i prijavila da je pas napao nju i kćerku.


- Anabela je pozvala policiju kada je jednog poslijepodneva sa najmlađom kćerkicom šetala gradom, i kada je došlo do iznenadnog susreta sa nepoznatom djevojčicom, čiji je pas odjednom počeo da laje. Anabela se uspaničila bez ikakvog razloga, pa je navodno počela da viče na nepoznatu djevojčicu govoreći joj da skloni odmah svog ljubimca. Ona je pjevačici pokušala da objasni da nema razloga da se plaši jer je pas čvrsto vezan uzicom. Objasnila joj je da, bez obzira na to što izgleda kao da će da je napadne, njen pas samo laje na druge pse. Atijasova je odmah objasnila da nema namjeru da se sa njom raspravlja pa je rekla da će odmah da pozove policiju - otkriva sagovornik, vlasnik jednog lokala ispred kog se čitava drama odigrala.


Anabela je navodno izgubila strpljenje, nervozna, pa je odmah pozvala policiju navodeći da je nju i njenu kćerku napao bijesan pas.

- Pozvala je policiju i objasnila da je bijesan pas van kontrole i da u svakom trenutku može nekoga da ujede i zada ozbiljne rane. Rekla je da ga često viđa po kraju, pa je tom prilikom zamolila organe reda da što prije izađu na lice mjesta kako životinja ne bi pobjegla, a vlasnica ništa ne radi kako bi je obuzdala. Samo je preuveličala situaciju, pa je poslije obraćanja djevojčici čiji je pas bio nastavila svojim putem iako je policija kasnije došla - rekao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.