x

ANALIZIRAO UBISTVO PJEVAČICE Šešelj: Zoran je pomagač, a mozak zločina je otac Vladimir!

Gotovo sam siguran da Zoran Marjanović nije jedini koji je učestvovao u ubistvu svoje supruge Jelene 2. aprila 2016. kod nasipa u Borči! Moguće je i da on čak nije neposredni ubica, već samo saučesnik. Tipujem da je to neko iz njegovog najbližeg okruženja, iz porodice. Ubijeđen sam da će Zoran ispričati sve što zna kad shvati da mu prijeti 40 godina robije, istakao je Vojislav Šešelj.

Lider radikala kaže da je na osnovu svog višedecenijskog iskustva u radu s ljudima od početka procijenio Zorana kao "slabu ličnost, koja nije sposobna da samostalno počini hladnokrvno ubistvo".

- Mislim da je on samo pomagač, na šta ukazuju i pronađeni dokazi do kojih je došlo tužilaštvo tokom istrage. Za tu ulogu je, vjerujem, sposoban. Ali mi se sve čini da je "mozak" zločina otac Vladimir, koji je od svih njih u porodici psihički najjača ličnost. Rekao bih da je on definitivno u stanju da sve to izvede, a da je Zoran tu bio samo instrument, sredstvo - rekao je Šešelj.

Šešelj  smatra i da je, na osnovu detalja iz optužnice koji su procurili u javnost, vrlo malo dokaza koji neposredno terete Marjanovića.

- Koliko sam mogao da pročitam, Zoranovi DNK tragovi pronađeni su na nekim dijelovima Jelenine odjeće, ali je to vrlo nepouzdan dokaz. Osim toga, tu su i tragovi blata i zemlje sa njegovih pantalona koji se podudaraju sa blatom nađenim na mjestu zločina. To ga dovodi u vezu sa mjestom zločina, međutim, ne dokazuje nužno i da je ubica!

Šešelj je, zbog svega toga, ubijeđen da će Zoran vrlo brzo pući i otkriti ko je sve i na koji način učestvovao u, kako je rekao, skoro pa savršenom zločinu. Kao glavni argument za sumnju da je Vladimir pravi idejni kreator, možda čak i egzekutor, Šešelj navodi njegovo previše samouvjereno držanje od prvog dana zločina.

- Vrlo je zanimljivo i to što je Vladimir prvi put progovorio o motivu Jeleninog ubistva kada mu je sin uhapšen 15. septembra 2017. i tada pomenuo da je ona imala ljubavnika, nekog moćnog tajkuna. Tako nešto se nije spominjalo ranije i zato je naročito sumnjivo šta je on time htio da kaže - objašnjava vođa SRS.

Iz optužnice koju je Više javno tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanovića, takođe se nameće zaključak da je Zoranu u zločinu pomogao neko iz porodice.

Na to prvenstveno upućuje podatak da su Zoran i još neki članovi njegove porodice istovremeno nakratko pogasili mobilne telefone, i to baš u periodu kada se smatra da je na nasipu u Borči ubijena pjevačica "Granda" 2. aprila 2016. godine!

- U optužnici stoji da je vještačenjem mobilnih telefona članova porodice Marjanović utvrđeno da telefon u vrijeme ubistva Jelene nije bio isključen samo Zoranu već i nekim članovima njegove porodice. To nikako ne može biti slučajnost, već ukazuje na to da su i oni znali za zločin. Samim tim, mogla bi se očekivati nova hapšenja u ovom slučaju, i to nekog od Marjanovića - otkriva izvor upoznat s istragom.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.