x

dotakla se i zvezda granda

Anastasija o majci: O Ceci bi trebalo da se snimi serija, njen život je bogat!

Zbog burnog života pjevačice Svetlane Cece Ražnatović mnogi komentarišu da bi mogao i da se snimi film o svemu što je doživjela, a isto to mišljenje dijeli i njena kćerka Anastasija Ražnatović.

- Jesam, razmišljala sam u više navrata. Mislim da to ne bi moglo da stane u film, prije u neku seriju. Život njen je baš onako bogat, sa mnogo iskustava, tako da mislim da to ne bi moglo da stane u film - ispričala je Anastasija, a potom dodala i da li se može očekivati i od nje da će biti dio takvog projekta.


- Nikad ne reci nikad, možda nešto i planiram, šalim se - dodala je ona.

Na pitanje kakve utiske je Ceca ponijela sa snimanja prve emisije „Zvezde Granda”, Anastasija je dala samo pozitivan odgovor.


- Rekla mi je da joj je bilo prijatno i da je uživala, smijala se i da misli da će biti odlična sezona - rekla je Anastasija i istakla da je majku podržala u toj odluci:

-Podražala sam je kada je trebalo da donese odluku da bude dio žirija „Zvezda Granda”. Treba malo promijeniti energiju, ona je neko ko je najbolji u svom poslu, definitivno. Mislim da može mnogo da pomogne kandidatima i da donese pravu odluku. Jednostavno, od koga bolje učiti nego od najboljeg - rekla je Anastasija.

.

.

.

..

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.