x

Anastasija Ražnatović konačno otkrila sve o ljubavi sa Đorđem: Zajedno su 4 godine i zbog ovoga ne kači slike s njim!

Anastasija Ražnatović konačno je progovorila o ljubavi sa dečkom Đorđem Kuljićem. Pjevačica je dosad krila detalje svoje veze, ali je ipak otvorila dušu.

Malo ste u Novom Sadu, kod dečka Đorđa Kuljića, malo u Beogradu. Da li ste se odomaćili?

- Komotno mogu da kažem da se u tom divnom gradu osjećam kao kod kuće. Život se odvija znatno sporije nego u prijestonici, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Energija Novog Sada mi baš prija. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena.


Vi i Đorđe ste već tri godine zajedno, ali još rijetko viđamo vaše zajedničke fotografije. Zašto?

- Đorđe ne želi da bude u medijima, ne bavi se poslom koji podrazumijeva javnost i nema potrebe da se eksponira preko mene, niti to želi. Poštujem njegovu odluku, a i sama vjerujem da je bolje da bar taj dio života sačuvam za nas dvoje.


Koliko ste se promijenili uz Đorđa? Kada ste počeli da se zabavljate bili ste vrlo mladi, imali ste samo 19 godina.

- Zapravo, imala sam 18. Mogu vam reći da je vrijeme proletjelo... Mislim da se osoba u suštini ne mijenja i da onaj ko je uz vas ne treba ni da pokušava da vas mijenja. Naravno, normalno je da se čovjek, sam po sebi, promijeni za četiri godine. Takođe, vjerujem da je veza s njim tome dosta doprinijela, ali ne u smislu "mijenjanja moje suštine", već sazrijevanja. Đorđe je, ipak, stariji, iskusniji, a ja sam, htjela ili ne, u hodu pored njega mnogo naučila i u neku ruku sazrela. Ne postoji ništa ljepše nego kada u jednom trenutku shvatite da uz nekoga rastete, da vas konstantno motiviše da budete najbolja verzija sebe, da istovremeno budete svoji i prihvaćeni.


Da li, budući da je veza veoma ozbiljna, imate utisak da ste takoreći u braku?

- Nemam sa čim da uporedim. (smijeh) Nisam bila u braku, ali sumnjam da se mnogo razlikuje od zajedničkog života bez potpisanog papira. Zapravo, nadam se da se uopšte ne razlikuje.

.

..

.

Izvor: Hello

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.