x

nije htjela da joj plati mama

Anastasija Ražnatović rođendansku žurku finansirala sama, evo koliko hiljada eura je potrošila!

Anastasija Ražnatović proslavila je s 24. svoj  rođendan u jednom prijestoničkom restoranu, a na žurku su bile  pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je specijalno za ovu priliku došao iz Španije. Za veliki događaj pjevačica je dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada eura, saznaje Kurir.

Nasljednica Cece Ražnatović nedavno je počela da nastupa, a kako je pokrenula i svoj biznis i otvorila kozmetički salon, novca joj ne manjka. Zbog toga je odlučila da sama finansira rođendan, ali i da sama sve organizuje, počevši od dekoracije, do izbora hrane, pića, torte i drugih detalja.


Kako  izvor blizak pjevačici kaže, na trpezi se našlo sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, tjestenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvježavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dvije hiljade eura. Nešto više, oko tri hiljade eura, koštalo je piće. Služili su se sokovi, cijeđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocjena vina i šampanjci.


I torta je bila na nekoliko nivoa i košta približno 300 eura, a tu su i muzičari, odnosno bend, za koji je iskeširala približno dvije hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet... Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa je svako od njih dobio simboličan poklon. Suma sumarum, žurka je koštala približno deset hiljada eura.

Iako se Ceca ponudila da plati kćerki žurku, Anastasija to nije željela, već je odlučila da sama finansira.

.

.

.

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.