x

bogdana ovo nije zaslužila

Anastasija zabola nož u leđa Bogdani: Ponizila snajku pred milionima! (Foto)

Popularna pjevačica Anastasija Ražnatović uvijek ističe koliko voli svoju snajku Bogdanu Ražnatović, pa je tako često objavljuje na društvene mreže.

Ona nikada nije krila koliko je srećna zbog Bogdane i Veljka, a sada je uradila nešto što se možda neće dopasti njenoj snajki.

Naime, poznato je da se mlada pjevačica trenutno nalazi u Kataru gdje bodri svog dečka Nemanju Gudelja i Fudbalsku reprezentaciju Srbije na Mundijalu u Kataru. Međutim, sada je objavila fotografiju sa suprugom golmana Predraga Rajkovića, Anom Rajković.


Malo je kome poznato da je Ana izvjesno vrijeme bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, a nakon raskida je svako krenuo svojim putem.

Ana sa svojim suprugom ima dva prelijepa sina, dok Veljko sa Bogdanom ima sina Željka i uskoro će postati otac po drugi put.


Anastasija je objavila kako uživa u Kataru sa bivšom snajkom, a njih dvije su po svemu sudeći ostale u dobrim odnosima i nakon Aninog raskida sa Veljkom.

Odnos Anastasije i Bogdane se uvijek prikazivao kao veoma lijep, gdje postoji mnogo ljubavi i uzajamnog poštovanja, a nadamo se da će tako ostati i u budućnosti.

.

.

.

.

.

.

Izvor: paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.