x

ŠUŠKA SE

Anđela huška Zvezdana protiv oca: Traži od dečka da izbaci Moku iz stana?! Orila se zgrada od urlanja i svađe sa svekrom!

Anđela Duričić dala je navodno Zvezdanu Slavniću uslov da mora da istjera oca Moku Slavnića iz stana da bi ona imala više slobode i širine.

Njih dvoje su, čim su napustili imanje u Šimanovcima, došli kod tate Moke u stan koji se nalazi na Novom Beogradu. Iako joj je budući svekar dao krov nad glavom u najgorem momentu, ona navodno želi da ga se riješi na najgori mogući način. Anđela je u stanu kod Moke već nekoliko dana. Prvo je bilo sve kako treba jer su njih dvoje uglavnom spavali. Bili su umorni i van sebe. Nije im bilo ni do novinara ni do prijatelja.


- Anđela je vidjela da je stan u koji su došli mali i tijesan, posebno za dvoje koju su zaljubljeni i jednog starijeg čovjeka. Još kad su im iz produkcije donijeli garderobu spakovanu u deset ogromnih džakova, nisu imali gdje da se okrenu. Spavanje je odložilo agoniju koja je uslijedila nekoliko dana kasnije - počinje izvor blizak Slavnićima, koji nam u nastavku priča da je nova snajka izrazila želju da ona i njen budući muž budu sami.


- Već sada mali stan postaje tijesan za novopečene mladence i tata Moku. Naime, Anđela ne može tog čovjeka očima da gleda. Imaju jednu prostoriju i malu sobu za spavanje. Krš je nastao na sve strane. Anđela je već nekoliko puta uspela da se posvađa s Mokom. Orila se cijela zgrada. Ona je uslovila Zvezdana svojim odlaskom iz stana ako ne iseli Moku u najskorije vrijeme. "Zvezdane, nisam se mučila u Zadruzi i spavala s onim bolesnim ljudima da bih se sada, kada sam izašla, stiskala u jednoj sobi s Mokom. Neka ti je tata sto puta, meni nije, ja ni moje ne želim", odbrusila mu je ona tokom jedne rasprave - nastavlja izvor, koji nam, na kraju, otkriva i šta će se dalje dešavati.


- Anđela ne izlazi iz te male sobe, neće da gleda Moku. Kuka kako on usmrdi stan kuhanjem, kako neće da smrdi na luk. Taj čovjek se samo trudi da im ugodi. Zvezdan je svjestan da Anđela neće odustati ili će biti po njenom ili će da napusti stan. On je već pričao s Mokom, ali nije smio da mu kaže prave razloge. Naime, Zveki je tati rekao da je za njega bolje da se preseli kod djevojke Tamare Nikezić da bi ona bolje vodila računa o njemu. Moka se lomi, on je srećan što je blizu Zvezdana posle toliko godina. On misli da je Anđela samo malo nervozna, a i ne sluti da upravo ona želi da mu vidi leđa. U javnosti se foliraju kao da se vole, ali vidjećete šta će se desiti za dvije-tri nedjelje, najviše mjesec dana - tvrdi izvor.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.