x

opet u beogradu

ANĐELA S PORODICOM PROVELA MANJE OD 24 SATA: Brže bolje se vratila Zvezdanu! Komšije iz Đenovića ne žele ni da čuju za nju!

Iako su mnogi očekivali da će sa porodicom provesti barem nekoliko dana, Anđela Đuričić se u Beograd vratila nakon nepuna 24 sata.

Bivša zadrugarka je u srijedu otputovala kod porodice u Đenoviće. To je učinila 11 dana nakon diskvalifikacije iz Zadruge, odnosno devet mjeseci, koliko je ukupno bila u rijalitiju.

Iako su mnogi očekivali da će sa porodicom provesti barem nekoliko dana ona se u Beograd kod dečka Zvezdana Slavnića vratila nakon nepuna 24 sata.


Novinari su se uputili do Anđeline kuće, ali je u momentu kada su stigli tamo - ona već krenula nazad za Srbiju. Ispred kuće bili su njeni otac i brat. Kada su pozvonili na vrata, niko nije otvarao.

Komšije nisu raspoložena za priču. Svi, osim jednog mladića, okrenuli su glavu i odmahnuli rukom na pitanje o Anđeli. Momak koji je želio nešto da kaže kratko je prokomentarisao da je nije vidio.


- Ne, nisam je vidio. Nisam ni znao da je tu, niko ništa ni ne zna. Nemam šta tu da komentarišem, stvarno - kazao je ljubazni mladić.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Anđelom, ali nije bila dostupna ni na crnogorskom, ni na srpskom broju.


Pozvali su Zvezdana koji je rekao da imaju dogovoreno snimanje, te da ništa više od toga ne može da priča.

Podsjetimo, Anđelu je na aerodromu, po dolasku u Crnu Goru, dočekao brat. Nakon toga, Anđela se video snimkom oglasila iz kuće, ali zajedničke fotografije sa roditeljima nije dijelila.

.

.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.