x

biće haos

Anđela Veštica objavila eksplicitnu fotografiju Frana Pujasa iz kreveta sa njom, pa mu javno zaprijetila!

Starleta Anđela Veštica objavila je fotografiju na Instagram profilu bivšeg zadrugara Frana Pujasa iz kreveta, a zbog poruke koju mu je ostavila šokirala je sve pratioce.

Naime, poznato je da je Anđela došla na finale Zadruge 4 kako bi podržala Frana, ističući da joj Paula Hublin nije prepreka, što je i dokazala, budući da ga je primila u svoj krevet, bez ikakvih problema. Međutim, ono što je Anđelu iznerviralo jeste to na koji način je Fran pričao o njoj.


Anđela je okačila na Instagram storiju Franovu fotografiju iz njenog kreveta, a onda mu se obratila brutalnim riječima.

- Jedi g..na Pujas, gora sam ti ja nego hrvatska potjernica i svi zajedno. Imaćemo bebu najljepšu na svetu, tralala - napisala je Anđela.


Odmah potom Anđela je objavila snimak na kom se direktno obratila Franu i tom prilikom iznijela njenu verziju priče o njihovom viđenju.

- Zamisli budalu koja će stvarno da povjeruje da sam se ja tebi javila prva i da sam prva tražila da se vidimo. Ne kažem da sam te odbila, pristala sam jer si interesantan. Jedna stvar za koju mogu da te pohvalim da stvarno dobro j..eš. Ušao si u auto da uzmeš rizle, nemoj da izvadim snimak kako nisi znao da izađeš iz auta koliko si se naduvao. Nemoj da ti dođem tamo u Šimanovce da obrišem patos sa tobom - poručila je Anđela.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.