x

pravi razlog raskida

Anđelki Prpić puko brak zbog s.ksa na veš mašini sa Draganom Mićanovićem: Istina o razvodu koju je glumica godinama skrivala!

Anđelka Prpić razvela se od svog supruga Darija Prpića jer više nije željela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpjela.

Naime, pakao je počeo maltene još na početku braka, i to zbog njenog s.ksa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji „Žene s Dedinja“, saznaje Kurir.

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok s.ks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspio da poremeti njen odnos s mužem.


Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unijela. Kako naš izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene vidio da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedjeljama svađali, Anđelka je ubjeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uvjerljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.


Ipak, poslije nekoliko mjeseci uspio je da zaboravi na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji „Andrija i Anđelka“ i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića...

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.