x

Andrea je istog trena izgubila život: Ovo su detalji nesreće zbog koje je sin Željka Mitrovića osuđen!

Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, jučer je osuđen na 12 mjeseci nošenja nanogice u svom stanu i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana...

U Ustaničkoj ulici 18. jula 2013. stradala je Andrea Bojanić. Aleksandar Mitrović se predao sat vremena poslije nesreće. Detalji nesreće otkrivaju jezive momente tog kobnog dana.

Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića je osuđen na 12 mjeseci nošenja nanogice u svom stanu i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, zbog saobraćajne nesreće u julu 2013. kada je na pješačkom prelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godišinju Andreu Bojanić.


Trojica branilaca Aleksandra Mitrovića (23) su na početku postupka, u uvodnom izlaganju rekli da će tokom suđenja dokazati da on nije kriv za izazivanje saobraćajne nesreće u Ustaničkoj ulici u kojoj je 18. jula 2013. stradala Andrea Bojanić (17) i u njihovom iskazu stoji da je tinejdžerka sama kriva što je pretrčavala ulicu. 

- Dokazaćemo da brzina kojom se kretao nije uzrok nesreće, već nepropisno ponašanje pješakinje, koja se kretala dok je na semaforu bilo crveno svjetlo za pješake, a zeleno za njega - rekao je Mitrovićev branilac Miroslav Marinković.


Isti advokat tada je naveo i da ne stoji drugo krivično djelo, nepružanje pomoći povređenom, jer je Andrea preminula na mjestu nesreće.

Mitrović je, podsjećanja radi, poslije nesreće pobjegao, a policiji se predao nekoliko sati kasnije.

- Nastradala je imala takve povrede od kojih je smrt bila trenutna. Nije joj bilo moguće ukazati pomoć - rekao je Marinković, pokušavajući da objasni da to što je Mitrović pobjegao nema značaja za postupak.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pluralna finansijska usluga * Licni zajam * Profesionalni kredit * Industrijski kredit * Komercijalni kredit * Kredit za pokretanje biznisa * Osobni projektni zajam * Hipotekarni kredit E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01