x

preklinje je da mu se vrati

Andreana Čekić nakon raskida pobjegla od dečka u Beč: On ne prestaje da joj šalje poruke, kaže da će se promijeniti!

Bivši vjerenik Andreane Čekić Marko Milošević moli pjevačicu za oproštaj i drugu šansu nakon što su se žestoko posvađali tokom odmora na planini prije nekoliko dana.

Veza zvijezde "Granda" i njenog menadžera od početka je bila burna, a česte svađe i rasprave nisu izostajale. Ipak, svaki put pjevačica je svom vjereniku davala drugu šansu u nadi da će biti bolje, ali nakon svađe na odmoru je shvatila da više ne ide.


Kako kaže izvor blizak Andreani, ona je definitivno stavila tačku na njihovu vezu i kaže da više ne postoji šansa da mu oprosti. Odmah po raskidu otputovala je u Beč, gdje vrijeme provodi s porodicom i prijateljima i trudi se da zaboravi na Marka.


Međutim, on je jako uporan po pitanju pomirenja, pa je svakodnevno zove i moli za oproštaj i za drugu šansu. Kako mu se Čekićeva ne javlja, on joj šalje poruke u kojima obećava da će se promijeniti, da je više neće sramotiti, kao i da neće biti ljubomoran i svadljiv. S obzirom na to da se ona više puta opekla vjerujući mu, obećanja je više ne zanimaju, a kako kaže sagovornik, dosadilo joj je da zbog njega ugrožava svoju karijeru.


Otkako je s njim u vezi, mnogo se negativnije kotira u javnosti, posebno zbog čestih svađa o kojima se pisalo, a smučilo joj se i to što je zbog svakog skandala morala da objašnjava porodici i prijateljima šta je u pitanju. Podsjetimo, Andreana i Marko su nedavno otputovali na odmor na planinu, gdje su se najprije posvađali u restoranu naočigled svih. Tu su bili prisutni i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a njihovim prijateljima je bilo vrlo neprijatno. Svađu su nastavili u apartmanu, gdje su letjeli predmeti, a sutradan su zajedno napustili hotel. Nakon toga, Andreana je raskinula s Markom i dala mu otkaz, a kao menadžera je angažovala Ibru Šarića, koji radi turneje po Americi.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.