x

reagovala

Andreana Čekić progovorila o svađi sa Prijom i njenom majkom!

Nakon što je u medijima odjeknula vijest o svađi između koleginica Andreane Čekić i Aleksandre Prijović, oglasila se i Andreana na svom Instagram profilu.

Naime, u medijima se pojavila vijest da su nekadašnje dobre drugarice Andreana Čekić i Aleksandra Prijović zaratile i to zbog njihovih majki.

Navodno je Andreana prekinula odnos sa Aleksandrom, jer je Aleksandrina mama Borka, preotela dečka Andreaninoj mami.


Ovim povodom oglasile su se obe pjevačice, prvo Aleksandra koja je sve to demantovala i rekla da se druže normalno i da je sve to budalaština i da su se baš prije nekoliko dana vidjele, a sada se oglasila i Čekićeva na svom Instagramu.

- Nisam u svađi sa Aleksandrom Prijović, niti su naše majke. Sve je lijepo rekla u komentaru. Ovih dana sam opet svašta pročitala o sebi što ni sama nisam znala - napisala je pjevačica.


Podsjetimo, Aleksandra Prijović, ranije je komentarisala odnos sa Andreanom:

- Ma kakvi, to je budalaština. Mi se poznajemo 11 godina, družimo se, baš smo se prije nekoliko dana Andreana i ja vidjele, tako da ne da nema svađe, nego je to glupost obična. Ni moja mama ni njena mama nisu u svađi, uopšte ne znam odakle je to - rekla je kratko Aleksandra Prijović za 24sedam.

.

.

.

.

..


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.