x

Andreana Čekić se razvela zbog prevare i bebe!

Pjevačica Andreana Čekić konačno je objelodanila pravi razlog što se razvodi od svog supruga Ivana Miladinovića, pa sada definitivno želi da ga ostavi zbog prevare i gubitka bebe.  

Naime, Andreana Čekić je u svom zvaničnom saopštenju objasnila da će Miladinović i ona svakako ostati prijatelji bez obzira na to što stavljaju tačku na svoj brak.


- Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege prije svega? Kaže Ivan: "Uvijek možemo reći da smo shvatili da umijemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti"! Da, okrenućemo to na šalu. Umjetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatelji, mediji i i saradnici. Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem, Ivan i ja imamo, prije svega, dugogodišnju profesionalnu saradnju koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svjesni da smo odličan tim i da smo godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi - navela je pjevačica u svom zvaničnom saopštenju.


Kako su mediji ranije već pisali, Andreana je odluku da se razvede donijela nakon što je saznala da je njen suprug imao aferu sa starletom Gordanom Gogom Terzić, ali i sa još nekoliko djevojaka koje su blisko povezane sa estradom. Uprkos činjenici da su se oboje trudili da Čekićeva ostane u drugom stanju, sreće ipak nisu imali, pa je pjevačica jednom prilikom objasnila da će pustiti da se sve odigra Božjom voljom i da ništa više neće siliti po pitanju trudnoće.


Čekićeva i Miladinović stavljaju tačku na svoj brak poslije dvije godine, a uprkos tome što Andreani ova odluka nije lako pala, pjevačica smatra da je bolje da se rastanu na miran način i tako ne ugroze vrlo uspješnu saradnju. Nesuglasice koje par ima traju skoro godinu dana kako se spekuliše, a posljednja svađa eskalirala je do te mjere da je pjevačica odmah donijela odluku da se razvede od Miladinovića.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.