x

Andrej Atijas više neće da ćuti: Pitajte Lunu zašto je od očuha napravila manijaka!

Atijas je pjevačicu podržao da uđe u rijaliti, a kako je rekao, očekivao je sukobe između Anabele i njene kćerke Lune, za koje smatra da se ne mogu riješiti u rijalitiju.

– Podržao sam je. Rekao sam joj da mora da ode da izbaci to iz sebe. To dugo traje, tri godine, možda bi trajalo i četvrtu, ne vjerovatno, nego sto posto. Trebalo je da izbaci sve iz sebe, da prvobitno sebi pomogne, ne može nikome drugome da pomogne, dok ne pomogne sebi. Prvi sam je podržao da ode – počeo je priču Anadrej.

– Očekivao sam, znao sam da se to tri godine u njoj skupljalo i kako god okrenuli, uvijek su nju krivili ničim izazvanu, uvijek je na kraju ona kriva i sad vidim da je i dalje kriva za većinu problema koji se dešavaju unutra između Marka i Lune – rekao je Atijas.


Anabela je ispričala da je Đoganijeva njoj pričala da se njen dečko Marko Miljković dr.gira, što je potvrdio i Andrej, da se Luna o istoj stvari žalila i njemu.

– Luna je pričala i meni da se Marko dr.gira, da je to veliki problem, da je obećavao da će prestati. Lično je meni pričala – rekao je Atijas i objasnio u kakvim je odnosima bio sa Markom, kao i šta mu zamjera.


– Bili smo u okej odnosima, čak smo jednom sjedili zajedno. To je bilo u novembru, sjedili smo Marko i ja u kafiću, pili smo, zapili smo se. Bili smo u sasvim okej odnosima. Zamjeram mu samo to što nije čovjek, samo to. Ako može to tako da se tako kaže – otkrio je Atijas.

– Koliko godina on ima? 36 godina i onakvo ponašanje… Meni je ono katastrofa, ponašati se tako prema nečijoj majci, kakva god da je, da je najgora na svijetu, nije zaslužila takvo ponašanje – dodao je on.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nadlanu.com

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy