x

Bivši broj 1 ATP ljestvice odlučno tvrdi

Andy Roddick: Đoković i njegova obitelj zabrinjavaju svojim izjavama

Andy Roddick, nekada prvoplasirani igrač ATP ljestvice, komentirao je izjave Novaka Đokovića i njegove majke Dijane, koje je okarakterizirao kao zabrinjavajuće, a o kojima se u posljednje vrijeme jako puno pisalo.

Izjavu Dijane Đoković, Novakove majke, u kojoj je za Federera rekla da je arogantan prenijeli su brojni svjetski mediji, a komentirao ju je i Roddick, koji se ne slaže s njom.

Podsjetimo, Đoković je u posljednjih mjesec dana postao glavna tema stranih medija, ali ne zbog onoga što radi na teniskim terenima, jer se na njima zbog pandemija koronavirusa ne događa ništa, nego zbog niza spornih i kontroverznih izjava.

"Sigurno je da je joj je ta i takva izjava bila nepotrebna. Kad bih htio opisati Federera, riječ 'arogantan' ne bi bila u prvih 6000 riječi koje bi mi pale na pamet. Đoković i cijela njegova obitelj u posljednje vrijeme u javnost plasiraju zabrinjavajuće izjave", rekao je Roddick pa pojasnio:

"Tu mislim i na onu izjavu o pretvaranju zagađene vode u ljekovitu snagom misli. To je samo jedna od zabrinjavajućih izjava koje su Novak ili netko iz njegove obitelji izrekli proteklih tjedana. Teško je kad se s nekim ne slažete, ali i dalje mislite da je taj netko prijateljski nastrojen. Đokovićevi stavovi i ono što radi na terenu ne bi se smjeli povezivati, to su za mene dvije odvojene stvari. On ima priliku postati najbolji svih vremena."


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.