x

PRIMILA ŠAMAR ZA 15 GODINA VJERNOSTI

Anina djeca se šunjaju po fakultetu i oko zgrade: Kuma otkrila kroz kakvu strahotu su prošli zbog Zvezdanovog s.ksa sa ljubavnicom!

Milena Kačavenda, kuma nevjenčane supruge zadrugara Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić otkrila je detalje iz njihovog braka, ali i koliko teško njihovoj deci pada cjelokupna situacija u Zadruzi.

Milena se u startu osvrnula na komentare - zbog čega je Ana toliko godina provela sa Zvezdanom.

- Mnogi komentarišu sada šta je Ana tražila sa njim 15 godina. Ne kažem da je on bio 15 godina takav, on se promijenio. Ovo nije taj čovjek. Ana je uvijek imala toleranciju, stajala iz iza njega sve ove godine. Išla je na njegova suđenja. Gledala mu je bolesnu majku - započela je priču Milena.


Zvezdan je u Zadrugu ušao, kako Milena kaže, sa ciljem da zaradi legalan novac.

- On je ušao u Zadrugu da zaradi neki legalan novac, a sad ispade j...č presretač - kaže Milena.


Osvrnula se na intimne scene koje je Slavnića i Anđele koje je imala priliku da vidi cijela Srbija.

- Bila sam frapirana kada sam vidjela golog čovjeka znajući da će to njegova kćerka od 18 godina, da će sva njihova djeca to gledati. Anina djeca koja su njega prihvatila kao oca treba da gledaju kako on na TV-u briše spolni organ vlažnom maramicom. To su bile prolivene suze, nespavanje. Ana mi je rekla šta mi ovo treba u životu, gledala je na njega kao i na sebe. Ja iskreno nadam da će ona to preživjeti. Podržavala ga je, voljela ga je i šta je dobila, šamar preko usta, da joj se djeca šunjaju po fakultetu i oko zgrade - rekla je Milena.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Hype/Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.