x

APLAUZ! PROGLASITE GOSPOĐU KOCKAR POBJEDNICOM, GDJE JOJ JE DOSTOJANSTVO: Ovako je Anabela reagovala na Kijin snimak gdje plače i povraća!

Anabela Atijas prethodne večeri je gostovala u studiju televizije Pink jer je njena kćerka, Luna Đogani, bila nominovana za izbacivanje iz Zadruge. Ovom prilikom, Anabela je prokomentarisala sve situacije koje su obilježile prethodnu nedjelju. Lunina mama dala je svoje viđenje potpunog sloma koji je doživjela Kristina Kija Kockar nakon što joj je Sloba Radanović rekao da nije tužna koliko je drugi predstavljaju.

Aplauz! Proglasite gospođu Kockar pobjednicom. Ona (Kija) je meni lično rekla da on (Sloba) mora da uđe u rijaliti, da se ne pravi oženjen, da se drži Lune. "Neka piše u novinama da su Luna i Sloba u vezi, mi znamo da nisu" pričala je, ništa joj nije smetalo samo da on ostane što duže i osvoji nagradu, a sad odjednom plače. Gurnula ga je drugoj u ruke. Poslije svega ovoga, ja navijam da se njih dvoje pomire, molim vas na silu vratite čovjeka ženi. Žena sam, ja sebi ovo ne bi dozvolila, bar malo dostojanstva da ima - govorila je Anabela.


Nakon što je Anabela poručila da treba imati dostojanstva, podsjetimo, Sloba je pred milionskim auditorijumom prevario svoju supurugu Kiju sa Lunom, a nakon toga, Kockareva im se pridružila u Bijeloj kući. Od tog trenutka, njihovu porodičnu dramu prati publika širom Srbije!

Nakon pjevačicinog izlaganja mišljenja su bila podijeljena, a oni koji se nisu složili sa Anabelom oštro su osudili njenu ulogu majke, kao i njene riječi izgovorene u studiju.

- Drage majke ne slušajte ovaj vid vaspitanja djece - bili su neki od komentara koji su uslijedili.

Kompletnu Anabelinu izjavu iz studija pogledajte u snimku koji slijedi:


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.