x

POPUT PRIJATELJICE

Aplikacija "Break-Up Boss" pomoći će vam da prebolite bivšeg momka

Razgovori s prijateljicama, izlasci, putovanja, pa čak i dotjerivanje odlični su recepti za oporavak nakon prekida ljubavne veze. Međutim, pojedinim damama možda će biti dovoljno preuzeti aplikaciju Break-Up Boss uz koju se bivši momci zaboravljaju u nekoliko koraka ili barem tako kaže kreatorka mobilnog programa.

Aplikacija Break-Up Boss lansirana je prije manje od godinu dana, a osmislila ju je stručnjakinja za ljubavne vezee Zoe Foster Blake. Kako kaže, nakon deset godina analiziranja raznih veza, odlučila je na neki način stati u kraj "pijanim" porukama i pozivima, plaču koji može trajati mjesecima, jadanju, kukanju...

"Većina ljudi s kojima komuniciram ili pate od teških prekida ili prolaze kroz težak period u vezi. Iako u ovim temama ne postoji ništa jednostavno, pomislila sam kako bih ja mogla pojednostaviti stvari", kazala je Blake za Dazed.

Uz pomoć Break-Up Boss aplikacije, koja je dostupna za Android i iOS mobilne uređaje, lakše možete artikulisati emocije i osjećaje te pronaći savjete koji vas mogu oraspoložiti i smiriti, piše Elle. Ukoliko se nađete u situaciji u kojoj se želite javiti bivšem momku, Break-Up Boss će vas upozoriti kako to možda nije ono što vam treba.

Brojne dame kazale su kako im je aplikacija često u pravom trenutku probudila razum, baš poput prijatelja. Blake će u aprilu izdati i knjigu o prekidima pod nazivom Break-Up Boss.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.