x

Armani slavio protiv Žalgirisa, Olympiakos deklasirao Valenciu

Košarkaši AX Armani Milana slavili su u svom Mediolanum Forumu u odličnoj utakmici protiv Žalgirisa iz Kaunasa rezultatom 85:81. 

Prva četvrtina slutila je da će domaćin utakmicu dobiti lako i bez problema budući da su u prvoj četvrtini otpuhali goste s parketa dobivši taj dio susreta s velikih 23:7.

No probudio se Žalgiris u drugom periodu, posebno napadački, te je velikih 16 razlike do poluvremena sveo na samo +7 za Armani. Velika borba viđena je do kraja utakmice, no kad bi god Žalgiris prišao na nekih 4,5 koševa Armani je odgovarao i vraćao prednost na 10-ak koševa prednosti.

Interesantno je da je na kraju domaći tim dobio samo tu prvu četvrtinu, no +16 gosti iako su dobili preostala tri perioda nisu uspjeli dostići. Sergio Rodriguez sa 17 poena i 6 asistencija te Brooks s 14 koševa najbolji kod pobjednika.

Thomas Walkup s 19 poena najbolji kod Litvanaca dok je Grigonis dodao 13.

U Pireju je Olympiakos deklasirao Valenciju rezultatom 89:63 uz 6 dvoznamenkastih košarkaša u svojim redovima a najviše su postigli Milutinov i Spanoulis, obojica po 17. Kod Valencije Loyd 12 i Motum s 11 koševa su bili jedini koji su postigli 10 i više koševa.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.