x

Armin Bijedić objavio spot za pjesmu ``Snjegovi``!

Fenomenalni Armin Bijedić večeras je na svom kanalu na Youtubeu objavio spot za dugoočekivanu kompoziciju „Snjegovi“, koju potpisuje odlični Amil Lojo. Ovaj videozapis je djelo produkcije „Area 7 Entertainment“, koja je u posljednje vrijeme zadužena za ekranizaciju pjesama brojnih poznatih imena narodne i zabavne muzike. 

U spotu koji je pet dana sniman na Jahorini, Bjelašnici, u Zenici i Srbcu, pored Armina Bijedića pojavljuju se manekenka Tijana Gatarić, te Sanjin Kovačević, Laura Petrović i Ahmed Čajlaković. Sve je snimljeno pod rediteljskom palicom Jasmina Pivića, dok je za kameru i montažu bio zadužen Dino Šehić. Za šminku i frizuru angažiran je Emrah Skeledžija, kao i Eldin Hodžić, vlasnik frizerskog salona „Fashion“ u Sarajevu. 

 

- Konačno je došlo vrijeme da predstavim pjesmu koju je genijalno uradio moj prijatelj i saradnik Amil Lojo. Snimanje spota je trajalo 5 dana, a na njemu je radilo ukupno osamnaest ljudi. Za ovu pjesmu dobio sam pohvale publike, ali i kolega i sigurno je da će ona zaživiti na pravi način nakon spota. Ekipa predvođena Jasminom Pivićem uradila je pravi posao i nastavit ćemo saradnju u budućnosti. Ovaj spot na najbolji način najavit će moju turneju po Americi, na kojoj će mi gost biti Elmedin Kadrispahić Eka- kaže Armin  Bijedić.  

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.