x

Armin Bijedić oduševio coverom hita “Kuda ides srećo moja”: Na interpretaciji bi mu pozavidio i Sinan Sakić!

Armin Bijedić sa razlogom slovi kao jedan od najtraženijih bh. izvođača mlađe generacije. On je pjevač specifičnog i izrazito jakog glasa, a publika se mnogo puta uvjerila da je svaki njegov nastup garant nezaboravnog provoda. 

Bijedić je u studiju AL Amila Loje uradio cover za pjesmu Sinana Sakića “Kuda ideš srećo moja”. Fenomenalnom interpretacijom oduševio je brojne fanove na društvenim mrežama, ali i kolege koji su za Bijedića imali samo riječi hvale. 

 

Armin svoju muzičku karijeru gradi na kvalitetu pjesama, ali i spotova, a za svaki novi projekt bira isključivo provjerene i profesionalne suradnike. Trenutno pregovara sa Harisom Dubicom i Jasminom Pivićem oko snimanja spota za novu pjesmu „Snjegovi“, koju potpisuje Amil Lojo. 

 

Kada je u pitanju američka turneja, zajedno sa Arminom preko bare putuju njegove drage kolege Elmedin Kadrispahić Eka i Belma Karšić.  

 

- To su moje drage kolege i sigurno je da ćemo na svakom koraku puniti dvorane. Još nismo odredili datume koncerata i sve je u fazi organizacije. Mislim da sa Ekom i Belmom činim pravi trio fantastikus. U Ameriku bi trebali putovati oko 20. oktobra - kaže Bijedić.

 

Kako je Armin Bijedić otpjevao pjesmu Sinana Sakića “Kuda ideš srećo moja” možete poslušati u nastavku:

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.