x

Veliki skandal

Arsenalovci drogirani padali u nesvijest na razuzdanom tulumu

Zvijezde topnika Lacazette, Ozil, Auba i Guendouzzi drogirale su se rekreativnom drogom popularnom na Zrću.

Veliki skandal trese Otok, naime, danas je kioske u Engleskoj zabljesnula naslovnica The Suna koji ekskluzivno donosi snimke razuzdanog tuluma Arsenalovih nogometaša na kojem se pio šampanjac i vodka te rekreativna droga koja je vrlo popularna kod mladeži posljednjih nekoliko godina.


Na snimci zvijezde Topnika, Alex Lacazette, Matteo Guendouzi, Mesut Ozil i Pierre-Emerick Aubameyang udišu dušikov oksid, takozvane balone, rekreativnu drogu koju engleska mladež koristi na razuzdanim tulumima. 

Takav je bio i tulum na kojem su uhvaćeni Arsenalovi nogometaši uoči starta tekuće sezone, a svjedoci tvrde da je na njemu bilo oko tucet nogometaša te čak 70 žena.


Po objavi teksta u The Sunu Arsenal je odlučio sankcionirati njihovo ponašanje.

„Ozbiljno ćemo popričati sa svim igračima koji su umješani,“ rekao je glasnogovornik.


Na čitanju bukvice bit će i jedan od najplaćenijih nogometaša na Otoku, Mesut Ozil, kojemu su se navodno okretale oči u polusvijesnom stanju dok je udisao plin iz balona. Iz balona su srkali i bh.nogometaš Sead Kolašinac, francuski napadač Lacazette te Aubameyang, trenutačno prvi strijelac lige.

Francusko čudo od djeteta, Matteo Guendouzi, naizgled je izgubio svijest nakon konzumacije, a zbunjeni igrači okružili su ga držeći balone u ruci. Bivši bundesligaški nogometaši, Henrikh Mkhitaryan i Shkodran Mustafi također su bili na tulumu, ali oni nisu udisali dušikov oksid.

Čak sedamdeset djevojaka bile su njihove posebne gošće, a igrači su navodno platili račun od 25 do 30 tisuća funti. Pio se Hennesy VS Scotch koji košta 2,500 funti, šampanjac Dom Perignon koji košta 2,000 funti po boci te Ciroc Vodka (2,000 funti)

Izvor koji je bio na tulumu novinarima je otkrio što se događalo te večeri…

Kutije spremnika s dušikovim oksidom su dostavljene igračima, a oni su njima napuhavali balone i udisali plin. Bili su ubijeni, neki su se čak onesvijestili. Tulum je ubrzo otišao izvan kontrole.“

„Ozil je bio najluđi, u jednom trenutku je pošteno udahnuo i srušio se u nesvijest. Potom su natjerali malog Guendouzzija na isto, ali na njega djelovalo puno gore. Također se srušio na sofu.“

„Bilo je jako čudno gledati nazovi tako elitne sportaše i uzore našoj djeci kako se drogiraju s tom opasnom supstancom. Da su ih navijači i trener vidjeli kako se ponašaju, bili bi šokirani.“

„Postalo je još gore kad je stiglo biće, ali smirilo se oko četiri ujutro kad su nekoliko djevojaka nakrcali u automobile i otišli.“


Engleska javnost zgrožena je ponašanjem Arsenalovih zvijezda, a mediji skreću pozornost kako je od ove rekreativne droge dosad život izgubilo 17 ljudi. U Engleskoj posjedovanje ugljičnog-oksida nije ilegalno jer se koristi u dentalnoj medicini, ali prodaja mlađima od 18 jest.


(sop.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.