x

Asim Brkan: Divna Karleuša mom sinu može biti nana!

Možda su se slučajno upoznali u avionu ili u Tunisu gdje je moj Omar bio na odmoru sa prijateljem Dinom. Ali te priče da je s njom u vezi u velika budalaština - ispričao nam je Brkan.

Porodica folk pjevača Asima Brkana, ponajviše njegov sin Omar, bili su u šoku kada su im prije nekoliko dana počeli zvoniti telefoni, a sa druge strane žice svi su pitali da li je tačno ono što su objavili srbijanski mediji odnosno da je Omar u ljubavnoj vezi sa Divnom, majkom Jelene Karleuše!

Sve je počelo nakon što se na ``Farmi``, Divna Karleuša zbog svog momka posvađala sa Zoricom Marković.

- Divna: Šta ti meni namještaš neku priču u novinama da mi je frajer musliman?

- Zorica: Ja ti namještam. Da li si rekla danas?

- Divna: Nešto slično. Odmah si povezala s muslimanima.

- Zorica: Odakle ja znam ko ti je frajer.

Zorica je još nekoliko puta potkačila Divnu da voli mlađe.

- Divna: Marko Vukota je divan momak, ali mi se ne sviđa. Lijepo je građen. Moje srce pripada osobi koja je van Farme.

Poslije toga priča o njenom ljubavnom životu počela se ``razvlačiti`` po medijima. Svi su objavili kako je ona, navodno u vezi sa Omarom Brkamom, 25-godišnjim mladićem iz Sarajeva koji je 30 godina mlađi od nje!

Asim Brkan, otac mladića koji se dovodi u vezu sa Divnom, oštro demantira te priče.

- Sa svojim sinovima sam jako blizak. O svemu pričamo otvoreno i znam sve što se tiče njihovog života. Zaista ta priča nema veze sa istinom. Vela laž! Ne znam zbog čega su ga mediji uopće povezali sa Divnom. To bi bilo isto kao da neko kaže da sam ja u vezi sa Tinom Tarner (smijeh). Presmiješno. Pa, ona mu može biti nana! Možda su se slučajno upoznali u avionu ili u Tunisu gdje je moj Omar bio na odmoru sa prijateljem Dinom. Ali te priče da je s njom u vezi u velika budalaština - ispričao nam je Brkan.

A, on vrijedno radi na snimanju novih pjesama, priprema se za Ilidžanski festival...

- Ove godine su organizatori napravili puno pozitivnih pomaka, a jedan od njih je i da nema ograničene starosne dobi za učestvovanje na toj manifestaciji. Dosta pjesama je pristiglo i očekujem ovih dana da me kontaktiraju. Većinu sam čuo i jako mi se dopadaju one koje su uradili Šuki Planjanin, Mišo Mijatović i Saša Dragić. Bitno mi je učestvovati na tom festivalu i slagao bih kada bih rekao da ne bih volio pobijediti. Ako ne prva nagrada, onda druga ili treća žirija - smješkajući se priča popularni folker.

Ovaj dokazani zaljubljenik pjesme na manifestaciji ``Zlatna kruna`` koji će se 10. oktobra održati u Skenderiji, dobit će nagradu za numeru ``Imali smo svoje vrijeme`` koja će biti proglašena za najslušaniju pjesmu godine. 

Brkan planira uskoro objaviti i maksi singl na kojem će se sigurno naći pjesme njegovih dosadašnjih saradnika Dine Muharemovića, Mahira Sarihodžića, a vjerovatno i pjesma Gogija Muzurovića. Asim ovih dana planira otputovati u Beograd gdje će se vidjeti sa kompozitorom Slavkonijem Stefanovićem koji, kada je pjesma u pitanju, gaji velike simpatije prema Brkanu kao dokazanom estradnom umjetniku i jakom vokalu.

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.