x

Karakteristike

Astrolozi otkrivaju kako flertovati sa nekim na osnovu njegovog horoskopskog znaka

Prema astrolozima, vatreni znak Lav vjerovatno se neće izložiti otvorenom flertu osim ako se osjeća cijenjenim. 

Horoskopski znak neke osobe pruža razne podatke o njenim karakteristikama i ponašanju, kao i o tome šta joj se sviđa ili ne.

Kod flerta, konkretno, važno je znati nečiji mjesečev znak, savjetuje astrolog Ocean Pleasant.

Astrološki gledano, mjesec je poznat po tome što vlada emocijama i drugim važnim komponentama flerta. Dakle, poznavanje mjesečevog znaka osobe može biti od pomoći da prilagodite svoj flert sa njenim senzibilitetom.

Evo kako horoskopski znakovi zavode?

Ovan

Ovan cijeni ako se jako potrudite oko njega. „Ako se ikada budete pitali šta osjeća prema vama, ovo je odgovor – nećete saznati”. Budući da je Ovan tvdoglav znak, vjerovatno će vam dati do znanja kada (ili ako) nešto osjeti prema vama.

Bik

Budući da je Bik senzualan znak, čiji je planetarni vladar Venera, planeta ljubavi, ljepote i vrijednosti – najbolja opcija za koketiranje s lunarnim Bikom je pronaći stvari koje su vam zajedničke. Treba imati jednu stvar na umu: Biku treba vremena da razvije romantičnu vezu, stoga ga nemojte požurivati jer bi se mogao osjetiti obeshrabreno ako se ne krećete istom brzinom.

Blizanci

Kao svestrani znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije i misaonih procesa, Blizanci flertuju putem intelektualne stimulacije. Ako možete natjerati Blizanca da bude radoznao, to je dovoljan razlog da se vrati. Dakle, ako flertujete sa Blizancem, možda bi mogli preskočiti Netflix i čitati, jer to vjerovatno neće pružiti najplodnije tlo za razgovor.

Rak

Kako koketira jedan od najempatičnijih znakova Zodijaka? Rakovi flertuju tako što se brinu o drugima, tako što vam šalju toplu supu kad ste bolesni, tako što se pobrinu da bilo koji datum koji je planiran bude u skladu sa vašim potrebama i interesima. Dok god se osjeća ugodno, ostaće uz vas.


Lav

Prema astrolozima, vatreni znak Lav vjerovatno se neće izložiti otvorenom flertu osim ako se osjeća cijenjenim. Kako bi pokazali da gajite simpatije prema Lavu najbolje bi bilo da to i pokažete na djelu. Pokušajte da upoznate Lava ispod površine.

Djevica

Djevica ima tendenciju da se zanima za ljude koji su dobro upućeni u neku temu. „Ono što je Djevici privlačno je neko ko je zaista dobar u onome što radi, neko ko može objasniti sve detalje”. Stoga bi koketiranje s ovim horoskopskim znakom moglo izgledati kao da vam neko secira mozak. Naravno, to je znak da je zainteresovan.

Vaga

Vaga voli harmoniju i tipičan je romantik. Kao takva, ulaziće u sve moguće flertove. Pristup flertovanju je za Vage malo nijansiraniji, kažu astrolozi. Neće juriti za vama, ali će svakako započeti razgovor da vidi ko ste i da li ste zanimljivi, ali morate biti spremni da se u potpunosti otvorite.

Škorpija

Škopije su ljudi sa jakom intuicijom. Morate biti superautentični i iskreni jer Škorpija može nanjušiti laž na kilometar. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, Škorpije mogu flertovati prozivajući vas – samo da vide kakav će biti vaš odgovor, piše miss7.24sata.hr.


Strijelac

Flertovanje Strijelaca moglo bi se opisati kao manje tradicionalan. Obično je to osoba koja iznosi teške istine. To je i način na koji filtriraju ljude koje odbija krajnja iskrenost. Njihov stil flertovanja je prorijediti ljude svojom iskrenošću prije nego što uopšte pogledaju one koji su ostali.

Jarac

Kao i kod Vage, kod Jarca takođe može potrajati dok shvati šta osjeća prema nekome. Zbog svoje praktične prirode, koketni Jarac mogao bi izgledati kao neko ko te intervjuiše za posao. Kada flertujete sa Jarcem, morate imati na umu da čak i ako se privlačite i kompatibilni ste, on mora znati da će veza zapravo funkcionisati.

Vodolija

Budući da Vodolije vole da drže stvari pod kontrolom flert sa ovim horoskopskim znakom mogao bi biti posebno zagonetan. Vodolije su otvorenog uma i tvrdoglavi u isto vrijeme, tako da će stil flertovanja ovog znaka vjerovatno biti vrlo čudan razgovor.

Ribe

Ribe su nevjerovatno romantične. Kada se to ukomponuje sa činjenicom da su Ribe takođe sanjivi znak možda ćete moći da vidite kako bi njihova mašta mogla izvući najbolje iz njih kad flertuju s osobom koja ima je simpatična. Kako bi najbolje flertovali sa Ribama ne pružajte cijelu šaku odjednom, ali svakako jasno dajte do znanja da ste još u igri.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.