x

Atelje glamuroznih haljina Jasmine by Nerma od sada u centru Sarajeva: Modeli koje rado nose i estradne ličnosti! (FOTO+VIDEO)

U subotu, 12. maja u centru Sarajeva, preciznije u ulici Trampina 4, otvoren je atelje prelijepih svečanih haljina ‘Jasmine by Nerma’. Vlasnica Nerma Selek, prelijepa trudnica sa osmijehom na licu dočekivala je drage goste od 18 sati na svečanom otvorenju svoje radnje od koje mnogo očekuje.

„Po prvi put se predstavljam javnosti samostalno, ali mi je dizajnerski posao poznat od malena. Talenat sam naslijedila od roditelja, oboje su uspješni u svom poslu, a oba su usko vezana za posao koji ja sada radim. Otvaranje ateljea u Sarajevu je samo širenje jednog već dobro poznatog imena u Srbiji Jasmine Dresses“, objašnjava nam Nerma koja je blistala u prelijepoj dugoj, crvenoj haljini i nastavlja:


„Predstavljamo se pod imenom Jasmine by Nerma, jer je svu priču i posao pokrenula moja mama Jasmina i sada je došlo vrijeme da u posao uključi i mene, i tako smo postale jako dobar tim. Moja najveća podrška je upravo moja mama, njena snaga, volja i želja me pokreću. Zajedno kreiramo haljine, naša zamisao i želja je da se svaka dama u našim haljinama osjeća posebno, odvažno i glamurozno, onako kako svaka dama zaslužuje da se osjeća. Ovoga puta smo se predstavile kolekcijom koja odiše glamurom i elegancijom i smatramo da svaka dama može pronaći idealnu haljinu za sebe“, izjavila je vlasnica.


Svi prisutni bili su oduševljeni haljinama koje su vidjeli, a kako saznajemo, već na otvorenju neke dame nisu odoljele haljinama, pa su, u toku otvorenja, prodate dvije haljine.

Ispod pogledajte haljine koje su u Srbiji pronosale Neda Ukraden i Goca Tržan, te su među najtraženijim u susjednoj nam državi.

Ne sumnjamo da će takav nivo imati i u Sarajevu koje zna prepoznati kvalitet i ljepotu jer ga i samo ima.



Izvor/Video: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.