x

AUDI I VOLKSWAGEN SILVER SPONZOR KONFERENCIJE MICROSOFT NETWORK8: Testne vožnje pod sloganom Driven by the future!

Porsche Sarajevo, ovlašteni trgovac za prodaju VW vozila putničkog i privrednog programa, Audi, Seat, Škodu po treći put podržava MS NetWork konferenciju i predstavit će nove modele i ulogu IT-a u brojnim inovacijama u automobilskoj industriji.

Učesnicima konferencije su ponuđene testne vožnje aktuelnih modela pod sloganom „Driven by the future“. U duhu slogana, Porsche Sarajevo ove godine je proširio paletu modela i učesnici pored Volkswagen modela: e-Golf, T-Roc i Arteon, mogu testirati i Audi modele: Q2 i Q5.

Slogan “ Driven by the future ” odražava intenciju brandova Audi i Volkswagena da svojim kupcima pruži vrhunski ugođaj u vozilu, a da istovremeno sa mogućnostima koje pružaju mnogobrojni asistenti u vožnji istu učini lakšom. MS NetWork 8 konferencija je i prilika da se naši potencijalni kupci direktno na licu mjesta upoznaju sa mogućnostima najnovijih modela te smo za tu priliku svim učesnicima omogućili testne vožnje sa našim prodavačima i produkt trenerima koji će ih u samom vozilu upoznati sa tehničkim i tehnološkim novitetima.

Nakon bosanskohercegovačke premijere novog Audi A8, ova perjanica premium segmenta bit će izložena i na konferenciji u Neumu.

Osim toga za sve učesnike konferencije zasigurno će biti interesantna električna inačica Volkswagen modela Golf: e-Golf. Najtraženiji kompaktni model među evropskim kupcima u električnoj verziji pokreće elektromotor snage 85kW (115 KS) i 290 Nm okretnog momenta koji mu omogućuje ubrzanje do stotinu za 9,6 sekundi, maksimalnu brzinu od 150 km/h i domet od 300 km (prema NEDC/NEFZ).

“Volkswagen električna vozila su 100% električna vozila, bez emisija, lagana, izuzetno učinkovita i nevjerovatne snage koja se osjeća već od samog starta jer električna vozila odmah razvijaju najveći obrtni moment. Svako vozilo je moguće puniti putem klasične 220 V mreže (kućna varijanta), putem AC stanica ili sa DC brzim punjačima koji omogućuju punjenje za 45 min do 80% SOC.”, izjavio je ekspert za električna vozila i trener za tehničko školovanje Porsche BH, Jasmin Lučkin.

Porsche Sarajevo ovlašteni trgovac za prodaju Volkswagen vozila putničkog i privrednog programa, Audi, Seat, Škodu za svoje kupce pripremio je specijalnu proljetnu akcijsku ponudu pod motom „Ograničena ponuda, neograničen užitak“ u kojoj je omogućio ostvarenje proljetnog bonusa kao i povoljne uslove finansiranja putem Porsche leasinga.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.