x

AUUU, JANO: Došla je zakopčana do grla, a kad se skinula pokazala je NAJVEĆE prirodne grudi na estradi! (FOTO)

Snimanje novogodišnjeg programa televizije DM Sat okupilo je u Požarevcu, kao i svake godine, brojne ličnosti sa estrade, ali i iz drugih sfera. Kako to obično biva, pjevačice se uglavnom takmiče koja će od njih pokazati bolju liniju, koja će biti zategnutija, a koja imati bujnije grudi, i privlačniju g*zu.

Goca Božinovska pokazala je da sjajno izgleda u 53. godini, o čemu smo već pisali,  dok je njena 10 godina mlađa koleginica Jana Todorović pokazala svoje bujno poprsje, koje uvijek nekako dođe u prvi plan gdje god se pojavi.

 

Jana je došla u crveno-crnoj kombinaciji, zakopčana do grla, ali...samo na nekoliko minuta!  A čim je skinula crvenu bundicu...pokazala je svoj najveći atribut!

 

Poznato je da je Jana jedna od pjevačica koja se može pohvaliti najvećim grudima na domaćoj estradi (i to prirodnim), a haljina koju je obukla za ovaj događaj dodatno ih je istakla.

 

Vjerujemo da ni Jani nije bilo lako da se izbori sa ovolikim poprsjem...što je u nekoliko navrata i sama pokazala. Jana je cijele večeri bila vesela, nazdravljala je i pijuckala... A sigurni smo da su muškarci ``bacali oko`` na njene grudi, koje, kako nam se čini, nikad nisu bile veće!

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.