x

Avon make-up s kojim ćete zasijati u svakoj prilici!

Praznično i novogodišnje šminkanje ima svoja pravila. Ovisno o vašem stylingu možete se više ili manje zanijeti! Šta je u modi ove sezone i koju šminku trebate nositi da biste zasijali - metaforično i doslovno?

Novogodišnja šminka: prije svega, trebala bi trajati!

Šminka za doček Nove godine ili praznične zabave mora, među ostalim kriterijima, trajati dugo. Na kraju krajeva, trebala bi ostati na vašem licu cijelu noć. Ako koristite proizvode loše kvalitete, vaša pažljiva priprema neće spriječiti šminku da se slijeva niz vaše lice nakon prvih nekoliko sati...

Da bi šminka trajala duže, koristite podlogu za puder i primer za sjenu. Ključno je odabrati pravi puder (preporučujemo Power Stay puder ili puder iz Avon Luxe linije), sjene čije čestice ne padaju po cijelom vašem licu, te fiksirati sve puderom u prahu, kojeg biste svakako trebali ponijeti sa sobom.

Sjaj… sjaj…

Praznična šminka ne poznaje ograničenja - iako, kao i obično, sve ovisi o vrsti zabave na kojoj prisustvujete, koji styling odaberete i koje su vaše vlastite sklonosti.

Preporučujemo vam da eksperimentišete - ne samo s bojom, već i s određenim elementima šminke - poput SJAJA! Nosite li uvijek nude ruž ili sigurne crvene? Pokušajte staviti Avon mark. Prism ruž za usne od kojeg će vam osmijeh zasjati! Avon mark. Prism ruž sadrži prizmatične čestice koje reflektiraju svjetlost pri svakom pokretu. Izrazito bogate boje zahvaljujući tim istim česticama koje pojačavaju intenzitet pigmenta pružaju odličnu pokrivnost i postojanost. Hiljade prizmatičnih mikročestica reflektiraju svjetlost pružajući jedinstven višebojni sjaj. Volite li smokey eye? Ovaj put našminkajte se tako da ga učinite zaista blistavim i očaravajućim!

Preporučljivo je poludjeti i s bojom laka za nokte. Sastavite dvije nijanse laka za nokte sa šljokicama i dobit ćete vrlo jedinstvene rezultate!

Sada ste spremni za novogodišnje proslave. Uživajte u njima!

Slike nove kolekcije Avon Mark Prism ruževa za usne pronađite na linku:

https://photos.app.goo.gl/dzm9yf6fkGTAuvGG6


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.