x

AVON predstavlja vruće makeup trendove za 2020. godinu!

Ima nešto u svjetlucavom i sjajnom makeupu koji vrišti ljeto, a zapravo je jedan od TOP makeup trendova ove zime! Svjetlucave oči, blistava koža lica, izražajne pjegice… Ne moramo i biti sjajne i osjećati se sjajno samo u toplom dijelu godine, svjetlucavo je savršeno za dobar početak.

Blistava šminka omogućava cjelodnevno eksperimentisanje: kako je baza boje u svjetlucavom efektu možete sebi dozvoliti potpun dnevni make-up lica, a da ne pretjerate. Nježnije nijanse omogućit će vam savršen izgled za svaki poslovni poduhvat, blistav look povećat će i dozu vaše samouvjerenosti zbog čega nećete skidati osmijeh s lica.

Malo više zlatnog sjaja uz Avonove legendarne olovke za oči i kremastu tečnu mark. Show and Glow sjenu osiguraće i jače linije i večernji trendy look. Sjaj na usnama s holografskim efektom upotpunjen blistavim pjegicama… i spremne ste zablistati.

Uživajte u mnogobrojnim mogućnostima i isprobajte vrući make-up trend 2020.: stvarno blistav sjaj i upečatljive linije!

Predstavljamo novu Avonovu mark. Show and Glow make-up kolekciju:

SVJETLOST U KUTIJICI

mark. Show and Glow hajlajter

Iluminator u kamenu. Koži pruža svjež i mladenački izgled. Nanesite ga na obraze, vrh nosa, iznad vrha usana i u unutarnji ugao oka za nježan dodir sjaja ili laganim potezom preko cijelog lica.

17,90

DVOSTRUKI SJAJ

mark. Show and Glow Dual Glow sjena za oči

2u1 tekuće svjetlucava sjena i kremasta olovka za nevjerojatno naglašen pogled. Pet harmoničnih nijansi.

14,90

TEKUĆA SVJETLOST

mark. Show and Glow Holocrome sjaj za usne

Holografski trend privlači pažnju, posebno na usnama. Za odvažan sjajan look.

9,90

SVJETLUCAVE PJEGICE

mark. Show and Glow Glitter Flix hajlajter u stiku

Čaroban stik sa svjetlucavim česticama za senzacionalan efekt popularnih pjegica na licu.

9,90

SLAVIMO 30 GODINA AVONOVIH GLIMMERSTICK OLOVAKA!

Vrući trend 2020: upečatljive linije!

Postojana formula, širok izbor nijansi klasičnih i dijamantnih linija, za obrve, za usne, za oči. Predstavljamo limitirano izdanje 4 nove zlatne nijanse True, White, Rose i Bronzed Gold.

4,90

Fotografije nove kolekcije pronađite na linku:

https://photos.app.goo.gl/uCbrgAN9z5o2nuqYA

Avon brošura: https://ba.avon-brochure.com/campaign/index.html#page/1


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)