x

Ovako to radi raja iz Sarajeva

Azera po izlasku iz bolnice dočekalo iznenađenje: Prijatelji mu kompletno opremili automobilsku radionicu! (Video)

Koliko zapravo bogatstvo ima i šta su pravi prijatelji, Azer M. iz Sarajeva je spoznao u najtežim životnim nedaćama. Kako kažu, pravi prijatelj se u nevolji poznaje, a on se uvjerio da oko sebe ima pravo carstvo drugara. Poslije iscrpnih dana provedenih u bolnici, nakon teške saobraćajne nesreće, Azera je kući dočekalo iznenađenje života - prijatelji su mu opremili automobilsku radionicu. 


Pogledajte i ovo: 
Prijatelji pjevaju ispred bolnice "Budi uvijek kao zmaj", on snima i plače: Sarajlija doživio tešku nesreću, gest njegovih prijatelja tjera na suze! (Video)

Azer M. je doživio tešku saobraćajnu nesreću, gdje je zadobio teške tjelesne povrede. On se u ovim teškim danima uvjerio kakve prijatelje ima. Osim što su došli ispred bolnice kako bi mu otpjevali rođendansku pjesmu "Budi uvijek kao zmaj", njegovi drugari su došli na ideju da mu kompletno opreme automobilsku radionicu. 


Dok je ležao u bolnici, Azerovi prijatelji su se organizovali i opremili mu radionicu, kojoj su dali simboličan naziv "Zmajevo gnijezdo". Azer važi za miljenika sarajevske raje, veliki je ljubitelj automobila i dobar je majstor za kojeg mnogi znaju, odakle se njegovim drugovima i rodila ideja da mu prirede ovakav gest. 


Na dan kada je izašao iz bolnice Azerovi prijatelji su se okupili i napravili mu veliki doček. Nije mogao sakriti suze kada je vidio "Zmajevo gnijezdo" koje su mu opremili. Ujedno su napravili i video dočeka, gdje su snimali poruke podrške. Kažu da su se odlučili na ovako nešto jer je to zaslužio, jer je pravi drugar. Azeru želimo što brži oporavak i puno sreće u radu. 

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.