x

zmijančeva jedva prepoznatljiva

Baba Vesna neprepoznatljiva: Priča sama sa sobom nasred ulice, puca od nervoze i parkira gdje stigne!

Vesnu Zmijanac, koja je nedavno postala baba po drugi put, paparaco Kurira fotografisao je bez šminke i u prilično opuštenom izdanju na Vračaru dok je bez zaštitne maske izlazila iz luksuznog salona namještaja. Na istom mjestu sreli su je i prije nekoliko mjeseci.

Ona je, očito nezadovoljna izborom pokućstva, izašla iz prodavnice i nekoliko minuta zamišljeno stajala na trotoaru pričajući sama sa sobom i gledajući u pravcu Nikolijinog automobila, koji je ona vozila tog dana.


Foto: Kurir

Kako je auto bio predugačak za parking mjesto koje je izabrala, njoj su drugi vozači svirali da se pomjeri, jer je u jednom momentu nastao zastoj na prometnoj ulici u blizini Čuburskog parka.


Čim je vidjela da nailazi vozilo gradskog prevoza, ona je brže-bolje pretrčala ulicu na nedozvoljenom mjestu, ušla u kola i odjurila u pravcu svog stana, koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta gdje se nalazila.


Inače, Vesna je, izgleda, prestala da vodi računa o liniji, pa ni široka ljetnja haljina nije mogla da sakrije koliko se pjevačica ugojila. Međutim, njoj to očito ne smeta, jer je prezauzeta brigom o drugoj unuci, koju ju njena kćerka Nikolija prošle nedjelje dobila u vezi sa svojim izabranikom Reljom Popovićem.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.