x

izazvao gnjev na mrežama

Bahaćenje Bake Praseta! Došao u lamborginiju, turirao pred djecom, intervenisala i policija, a roditelji ga razapeli na mrežama!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne prestaje da izaziva gnjev na društvenim mrežama zbog svog bahatog ponašanja. On je sad izazvao ljutnju roditelja na Tviteru pošto je otvorio još jedan restoran brze hrane u Beogradu.

Sudeći po snimcima koje kruže internetom to otvaranje je prošlo veoma zapaženo, budući da je morala da interveniše i policija jer su pretežno djeca došla na otvaranje i napravila pometnju. Baka je došao u skupocjenom automobilu - narandžastom lamborghiniju.


Ilić je, iako je bilo vidljivo da su njegov lamborghini opkolili maloljetnici, počeo bahato da se ponaša i turira automobil.

"Budućnost ove mladosti je...tužno!" ,"Koje je ovo majmunidanje i pravljenje od ove djece debilisanje. On je napravio pare, a ko zna ko ga podržava i gura mu pare da pravi ovu djecu na debile i da vise na Tiktoku i iznajmio auto a djeca misle sve što leti da se jede", "Ovo je gore od variole vere", "Mene kažnjavaju kada napravim neki glupi prekršaj a on vozi po trotoaru i nikom ništa", "Evo i školski odgoj kod Prase". Omladina se baš trudila pregledima, praćenjima i lajkovima da prase vozi lambo a oni da su praznih džepova i eto dobili su", samo su neki od komentara ispod videa širom društvenih mreža.

.

.

..

.

.

.

.

kurir.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.