x

Bahati pjevač i fudbaler idu u kućni pritvor: Đani priznao da se provodio u kafiću u vrijeme policijskog sata!

Pjevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana, kolega Mitar Mirić kao i fudbaler Aleksandar Prijović priznali su krivicu na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri mjeseca kućnog zatvora, saznaje Kurir!

Kako je Kurir pisao, grupa od 20 ljudi koja je sjedila u kafiću poznatog hotela, među kojima su osim cijele porodice pjevača Đanija i advokat kao i jedna doktorka, uhapšena je u petak nešto poslije 15 sati zbog toga što su prekršili zabranu okupljanja za više od dvije osobe u zatvorenom prostoru.

Njima je na teret stavljeno krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme trajanja epidemije! Osim pomenutih četvoro, sporazume je potpisalo još petoro osumnjičenih.


Foto: Kurir

- Svi su uhapšeni u istoj akciji i poslije policijskog zadržavanja i noći u pritvoru, privedeni su u Treće osnovno tužilaštvo. Priznali su krivicu i sklopili nagodbu na osnovu koje će naredna tri mjeseca morati da provedu u kućnom zatvoru. Istražni organi pokazali su da nema zaštićen i da će svako ko bude kršio zakon da bude kažnjen za to - kaže izvor Kurira.

Kako Kurir saznaje, u toku dana o ovom sporazumu do kraja dana trebalo bi da se izajsni Treći osnovi sud.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.