x

Bajka za mamine princeze: Zavirite na rođendan Karleušinih kćerki! (Foto)

Popularna pjevačica Jelena Karleuša (42) priredila je bajkovitu rođendansku proslavu za svoje nasljednice Atinu (12) i Niku Tošić (11).

Kćerke fudbalera Duška Tošića i plavokose pjevačice rođene su istog dana, 7. septembra, ali sa razmakom od godinu dana, tako da već tradicionalno imaju zajedničku rođendansku proslavu za svoje prijatelje i porodicu.


Jelena je blistala u srebrnoj kreaciji sa resama, a oko vrata imala je čoker sa natpisom "Barbi", a zaista je izgledala kao popularna lutkica. Dugu plavu kosu pustila je niz leđa, a vidno je bila raspoložena zbog proslave za pamćenje, koju je priredila svojim kćerkama.


Pjevačica je svojim kćerkama priredila zabavu na otvorenom, u dvorištu porodičnog doma na Senjaku, gdje je sve je bilo ukrašeno roze i plavim balonima, perjem, a nezaoblizani detalj je bio i flamingo u bazenu.


Bilo je mnoštvo animatora koji su izvodili razne akrobacije i zabavljali prisutne na rođendanu. Svi su bili odlično raspoloženi, a Jelenine nasljednice uživale su sa svojim drugarima.


Djecu su najviše obradovale rođendanske torte, jedna Nikina, a druga Atinina, koje su bile na više spratova, a slatke poslastice su bile iznenađenje koje im se očigledno dopalo.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.