x

reper ugostio jutjubera

Baka Prase i Jala Brat u Sarajevu na večeri od nekoliko stotina KM! (Foto)

Kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, koji zbog nekolicine ispada i skandala sa maloljetnicom, a nakon otkazivanja saradnje brojnih sponzora, sve rjeđe snima za YouTube boravi u Sarajevu. Njega je ugostio reper Jala Brat. 

Baka Prase boravi u glavnom gradu BiH, a sudeći prema snimcima koje je objavio Jala Brat dočekan je široke ruke. Jala se potrudio da ga domaćinski dočeka u svom gradu, a kako bolje nego dobrom hranom. Reper ga je odveo u jedan od najskupljih restorana, a izgleda da se nije štedjelo. 


Instagram objave Jale Brata pokazuju samo jedno - da se dobro jelo. On je očigledno odlučio da se pokaže kao pravi domaćin jutjuberu Baki Prasetu. Večera je sudeći prema reperovim objavama na Instagramu bila obilna, pa ne sumnjamo da su dobro napunili svoje trbuhe. 


Kako se može vidjeti, vesela družina je naručivala ogromne porcije hrane, a interesantno je kako se radi o popularnom sarajevskom restoranu koji je poznat upravo po takvim "platama", ali i po "masnim" cijenama. Kad se sve sabere i oduzme, ovako nešto ih je koštalo nekoliko stotina konvertibilnih maraka. 

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.