x

EMOTIVNI TRENUTAK

Baka Prase iznio detalje susreta sa majkom pokojne Kike: Htjela je da me ub.je zbog svađe, rekla da mi oprašta, ali ne zaboravlja!

Jutjuber Bogdan Ilić (Baka Prase) našao se sa majkom pokojne influenserke Kristine Kike Đukić, a sada je iznio detalje.

Naime, kada je Kika tragično preminula, mnogi su prijetili Bogdanu zbog njegove prošlosti i "prozivanja" Kike na društvenim mrežama. On je tada otkrio da je sa Kikom izgladio odnose, a sada otkrio detalje susreta sa njenom majkom Natašom.


"Juče sam se vidio sa Natašom, Kikinom mamom. Meni je bio težak i emotivan susret, ali njoj je bilo 10 puta teže sigurno. Rekla je da je htjela da me ub.je zbog naše svađe od prije, sada 3 godine i da mi to zauvijek zamjera, da mi oprašta, ali da nikad neće zaboraviti", napisao je on na Instagramu, pa dodao:


"Rekla je da sam tada uticao na Kiku vrlo negativno psihički, ali da za ovo što se desilo nisam odgovoran jer, kao što sam rekao prije 8 mjeseci, istina je SKROZ nešto DRUGO. Ne mogu dovoljno da joj se zahvalim što me je pitala da se vidimo i što je izbacila video u kom pokušava da što više ljudi vidi istinu. Najmanje što mogu da uradim jeste da joj pomognem da njena priča dođe do ŠTO VIŠE ljudi, i kao što sam bio ubijeđen, pravda izađe na vidjelo i tek će! Uz njen blagoslov ću podijeliti priču koja će nas dovesti još korak bliže istini."

"Žena koja je u njenoj situaciji našla snage i ljubavi u srcu da mi oprosti, zaslužuje moje doživotno poštovanje i zahvalnost", dodao je jutjuber.

.

..

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.