x

kaže da se pali na nju

Baka Prase je trpio nasilje, na saslušanju je bio manji od makovog zrna: Šok tvrdnje Jovane Jeremić, evo šta sve zna o jutjuberu!

Voditeljka Jovana Jeremić iznijela je nove šokantne tvrdnje o jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase.

- Baka Prase je zaljubljen u mene. On želi da bude sa mnom. On je Petar Pan, dječak zarobljen u tijelu muškarca. Mnogo je nesiguran dečko u sebe. Trpio je zlostavljenje u školi, kako sam čula, pa je zato i radio djevojčicama na internetu ono što je i sam trpio u školi - počela je izlaganje Jovana.


- To je trauma kakvu sam i ja prošla, ali je važno istaći da sam ja poslije psihičkog zlostavljanja u školi postala dobar čovjek, a on zao. To mu ne treba. Ja sam prerasla tu situaciju tako što sam se ostvarila, a on nije. On želi da bude šoumen. Možda da mu Željko Mitrović ponudi neku emisiju.


- Ja njega ne mrzim. Žalim ga. On je nesnađen muškarac kom želim da prestane da mrzi žene. Mislim da je njega odbila neka žena u mladosti, pa zato mrzi žene. On se potajno "pali" na mene jer takvi vole jake žene koje su im potrebne da ih podrže, ali ja ne mogu da ga podržim jer pogrešno radi stvari - dodala je Jeremićeva.


- On je napao Željka čime je pokazao da nije mudar. Ide biciklom na Rusiju jer je Željko institucija. Povređuje sam sebe i zato će trpjeti bolan proces transformacije. Ne možeš da napadaš Željka koji je toliko toga napravio i učinio tolika dobra djela. Mogao je da se čuje sa njim i da na drugačiji način izglade odnose, a ovako je krenuo u utakmicu koju će izgubiti. Olupaće se mnogo.


- Ja ne mrzim Praseta. On mi je čak i drag jer lupa gluposti. Ipak, dobiće tužbe. Vidjeću se sa advokatom u subotu. Sve možeš da mi diraš osim obrazovanja i načina na koji sam uspjela. Ja nikada nisam oralno zadovoljavala bilo koga da bih imala emisiju. Ja sam trpjela sankcije jer nisam htjela da budem ljubavnica političaru - istakla je voditeljka.

- Ja sam moćna i dominantna jer nisam radila takve stvari. Čula sam da je Prase bio manji od makovog zrna na današnjem saslušanju, ali ne znam šta je istina. Vrijeme će pokazati. Biće ono: "Tjerali ste lisicu, istjerali ste vuka". Čula sam i da će se naći i povezanost Bake Praseta sa menadžerom Bube Korelija i Džale Brata koji je dilovao dr.gu po školama. Ne znam šta je tu istina, ali biće mnogo novih stvari.

.

.

..


Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Nikada nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u Izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i magični novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i život mi se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kada sam sreo tog čarobnjaka, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao do mene i ja sam se ispričala da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udamo. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na broj +1(425) 477-2744