BALET NA LEDU – Sarajevo disk nagrađuje povjerenje

19.11.2017 18:00
balet-na-ledu-sarajevo-disk-nagraduje-povjerenje-1

Kad: 19.11.2017. 

Gdje: Skenderija, Sarajevo, BiH

 

Uskoro počinje zamjena ulaznica – Građane koji su sačuvali ulaznice čeka iznenađenje!

„Balet na ledu“ Državnog baleta iz Sankt Peterburga, koja je u decembru prošle godine pomjerena iz tehničkih razloga, tj nemogućnosti formiranja ledene plohe zbog redukcije vode, održaće se 19. novembra 2017.god u dvorani Skenderija – M. Delibašić.

 

Obzirom da je za ovo izvođenje predstave kreiran novi, poboljšani  raspored gledališta, svi oni koji su sačuvali svoje ulaznice trebaju ih zamijeniti za nove. Kako je veliki broj ljudi sačuvao svoje ulaznice, organizator predstave je odlučio da odredi sedam dana za njihovu zamjenu te da njihovo povjerenje nagradi. Naime, svi oni koji su sačuvali ulaznice će dobiti priliku da svoje ulaznice ZAMIJENE ZA ULAZNICE U ZONI GLEDALIŠTA PO IZBORU I TO BEZ DOPLATE! Navedena ponuda važi za SVE ZONE bez obzira na cijenu ulaznica uključujući i VIP zone od 50 i 100KM. 

 

Građani će ovo pravo moći realizirati na biletarnici Bosanskog kulturnog centra u periodu od srijede 4. oktobra u 10h do srijede 11. oktobra 2017 u 17h. Napominjemo da je ZAMJENA ULAZNICA OBAVEZNA JER NAKON FORMIRANJA NOVOG SISTEMA PRODAJE ULAZNICA, STARE ULAZNICE NEĆE VAŽITI. Svi oni koji ne žive u Sarajevu ili iz nekog razloga nisu u mogućnosti da zamijene svoje ulaznice u predviđenom roku, mogu nas kontaktirati na email adresu [email protected] ili na broj telefona +387 61 289 789 da bi se za njih organaizirao poseban termin zamjene.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.