x

Balkan bruji o tajnom računu pokojnog Šabana: Evo šta je sa 2 miliona € skrivenih u Njemačkoj i kome su pare od nastupa išle direkto na račun!

Ilda Šaulić, kćerka pokojnog pjevača Šabana Šaulića, još shrvana tugom, tvrdi da pjevač nije imao tajni račun u Njemačkoj.  

"Neka puste nas i mog oca na miru. Nedavno sam rekla sve što sam imala reći", rekla je Šabanova kći Ilda.

Pjevač je navodno bogate napojnice koje je dobijao spremao na tajni bankovni račun. Tako je htio da osigura starost i svojoj porodici bezbrižan život.

Cijela regija bruji o tome da je riječ o računu koji će Šabanova udovica Gordana moći otvoriti samo uz advokata. Pjevaču bliski ljudi tvrde da su to izmišljotine.


Uvjereni su da ne postoji nikakav skriveni račun, a to je potvrdio i Goran Jovanović, agent koji je brinuo o Šabanovoj karijeri, a sad je svojevrsni “glasnogovornik” porodice.

"Nema veze s istinom. Pa Šaban nije imao nikakav račun, a kamoli skriveni. Plaćanja za gaže i nastupe išli su na račun ženine firme, Gordana mu je bila zastupnik. Pa koliko bi trebalo da zaradi da uspije ‘da sakrije’ dva miliona eura", rekao je Jovanović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.