x

Bane Čolak na aparatima: Ivana Krunić ga javno ostavila i sve mu sasula u lice, on van sebe! (VIDEO)

Bane Čolak ovog popodneva imao je prvi razgovor sa Ivanom Krunić, nakon što je prošle noći od voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Pitanja novinara" saznao da ga je ona ostavila. Ivana i Bane su tokom razgovora po prvi put sve istjerali na čistac. Ono što je zanimljivo jeste da Ivana dugo nije dizala slušalicu, pa je Bane pomislio da ne želi da mu se javi. Ipak, Ivana je odlučila da se suoči sa problemima oči u oči.


- Hej, mali? Gdje si? - bio je u čudu Bane, nakon što se Ivana javila.

- Kako si? Bane, ja se nadam da si okej i da ćeš biti okej poslije ovoga... Ovako, pregledala sam sve klipove. U slučaju da me to ne interesuje, trebalo bih da se zapitam da li me interesuje bilo šta za moj život. Niko nije uticao na mene, sama sam odlučila kada sam vidjela šta si ti napravio od mene unutra. Prva dva dana sam se i te kako borila da ljudima dokažem da nisu u pravu - govorila je Ivana.


- Obećavala si mi djecu! - izjavio je Čolak.

- Ti ćutiš... Prvo i osnovno, ne mogu da povjerujem u toliko laži koje si izrekao. Ne mogu da vjerujem da sam u to povjerovala sa svojih 30 godina. Mnogo si se igrao sa mnom. Vidim u tvom pogledu da ti mene kanališ poslije ovoga. To je možda način tvoje ljubavi, koji je od mene napravio zombija. Danima sam te slušala po 5 sati, gdje si drobio i vrtio jednu te istu priču. Vidjela sam i klipove iz izolacije gdje si ti pokušao da je poljubiš. Bitno je da se priča okreće samo oko tebe - rekla je Ivana.


- Mogu ja nešto da kažem? Ivana, mogu li ja da kažem u ovom pozivu ili ćeš ti samo da pričaš? Stani... Da li je tebe sramota? Prije 7 dana si izašla, klela se u porodicu i sada si izašla i sa tatom, mamom, menadžerom promijenila mišljenje. Ti si ta koja je rekla da niko ne može na tebe da izvrši uticaj. To je dokaz da je naša ljubav bila k...c! - bunio se Čolak.

- Bane, moraš da se mijenjaš. Ti terorišeš svoje djevojke. Ja nisam imala utisak u šta sam se pretvorila. Po prvi put, počni da radiš na sebi. Ono što sam ja postala u vezi s tobom ne bih željela ničijem djetetu - rekla je Ivana.




(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.